• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bolitijeri o Đokoviću: Bio i ostao najbolji!

Autor mondo.rs

Slavni Amerikanac smatra da je Novak Đoković najbolji igrač u istoriji tenisa i da je na dobrom putu da se vrati u pobednički ritam.

Na igru Novaka Đokovića u poslednjih nekoliko meseci, od kada je forma najboljeg srpskog tenisera u velikom padu, stizali su uglavnom negativni komentari.

Većinu je i zaslužio, jer je do nedavno suvereni vladar svetskim tenisom u kratkom roku s prvog pao na četvrto mesto ATO liste, pritom izgubivši sve grend slem titule, koje je u jednom trenutku objedinjene držao u svom vlasništu, što nikome u poslednjih 47 godina nije uspelo.

Jedan čovek, ipak, nikada nije prestao da veruje u Novaka. A, njegovo ime je i te kako cenjeno u svetu tenisa. To je Nik Bolitijeri!

"Novak je imao problem i oduvek sam tvrdio da on nema veze sa udarcima i sa njegovom besprekornom tehnikom. Sve je u njegovoj glavi", rekao je čuveni Amerikanac.

"Potvrdu toga dobio sam posmatrajući način na koji je pobedio Adama Pavlaseka. Igrao je savršeno, a Đokovićev tenis izgledao je kao Mikelanđelovo slikanje. Servis, vraćanje, volej, kretanje - savršenstvo", nastavio je Bolitijeri da hvali Srbina.

Amerikanac je došao do zaključka da Novak može do titule ako nastavi u istom ritmu. Osvrnuo se i na veliki pad forme Beograđanina.

"Doživeo je neverovatan pad za 13 meseci. Pre nekoliko meseci u Rimu, kada smo se sreli, rekao sam mu da ima sve što mu treba: 'Bio si i dalji si najbolji. Ne menjaj ništa. Ti si pobednik, idi i pokaži im to'", prepričao je Nik poslednji razgovor sa Đokovićem.

"Uvek sam govorio da je najbolji igrač u istoriji našeg sporta, on nema nikakvih slabosti. Da li se ti dani vraćaju? To ćemo uskoro saznati kada se suoči sa jačim protivnicima, ali u ovom trenutku su znaci dobri. Opet mu se vratio osmeh na lice i vidi se da opet uživa. Jednostavno je, činjenica je da ukoliko psihički niste kako treba, ne možete da date svoj maksimum na terenu", podvukao je Nik Bolitijeri.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC