• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SENZACIJA: Miler izbacio Nadala!

Autor mondo.rs

Žil Miler u teniskom maratonu pobedio Rafaela Nadala u osmini finala Vimbldona. U petom setu 15:13 za igrača iz Luksemburga.


Predstava za pamćenje!

Priredili su je u osmini finala Vimbldona na terenu "jedan" Rafael Nadal i Žil Miler. Među osam najboljih ide 26. igrač sveta iz Luksemburga.

I to nakon četiri sata i 51 minuta 6:3, 6:4, 3:6, 4:6 i 15:13!

Nadal je posle deset vezanih pobeda na grend slemovima i tutule na Rolan Garosu, prvo izgubio set, a onda i meč. Ali, posle velike borbe. Tek u 11 uzastopnom duelu na grend slemovima, posle 28 dobijenih - Rafael Nadal je izgubio set!

Teniser iz Luksemburga je u osmini finala Vimbldona poveo protiv Španca tako što je prvi set rešio u svoju korist - 6:3. Trenutno 26. igrač na ATP listi uspeo je da napravi brejk i da tokom seta ne dozvoli Nadalu, koji se nalazi u odličnoj formi, da mu oduzme servis.

Već posle 34 minuta Miler je vodio 1:0.

Nadal je nedavno pobedio na Rolan Garosu bez izgubljenog seta. Sjajno je startovao i u Londonu, gde je prva tri protivnika poslao kućama nakon maksimalnih 3:0. Što je ukupno deset mečeva i skor 28:0, jer mu je Koreno Busta predao u četvrtfinalu Rolan Garosa posle prvog seta.

Konačno, u četvrtom meču na najpoznatijoj travi, naleteo je na raspoloženog Milera. Ali, teniser iz Luksemburga nije bio raspoložen samo u prvom setu, već i do kraja meča. Rezultat svega je - najveća pobeda u karijeri za Milera.

Dobio je Žil i drugi set 6:4, a onda nije imao rešenje za sjajnog Nadala u trećem i četvrtom setu.

Posle izjednačenja usledio spektakularni peti set u trajanju od dva sata i 15 minuta. Miler je imao četiri meč lopte, ali nije uspeo da iskoristi nijednu. Konačno, sat i po posle prve prilike da reši meč, Luksemburžanin je odigrao sjajno i stavio tačku na duel osmine finala.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC