• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija IMA finalistkinju Vimbldona!

Autor mondo.rs

Olga, bravo i srećno. Neka bude kao prošle godine na Rolan Garosu.

 Olga Danilović u finalu Vimbldona Izvor: MN PRESS

Srbija će imati finalistu Vimbldona!

Iako po navici očekujemo da to bude Novak Đoković, ove godine situacija je drugačija. I, nadamo se, da je ovo samo nagoveštaj onoga što će talentovana srpska teniserka raditi u budućnosti.

Mlada, 16-godišnja Olga Danilović u paru sa Kajom Juvan iz Slovenije plasirala se u finale juniorskog Vimbldona u konkurenciji dublova. Njuh dve su u polufinalu pobedile Meksikanku Mariju Hose Portiljo Ramires i američku teniserku Sofiju Sjuing - 6:4, 6:3.

Meč je trajao sat i 14 minuta.

/SVAKA ČAST VENUS, ALI.../

Olga Danilović i Kaja Juvan će se za titulu na Vimbldonu boriti protiv američkog dubla Kejti Meknejli - Vitni Osugve. Taj meč na programu je u nedelju oko 14 časova na Terenu 12.

Kćerka legendarnog jugoslovenskog košarkaša i aktuelnog predsednika KSS, Predraga Danilovića, prošle sezone već je osvojila jedan juniorski gren slem trofej, kada je trijumfovala u ženskom dublu na Rolan Garosu.

Danilovićeva i Juvanova su odigrale veoma dobro, u svakom od setova su osvojile po brejk više od svojih rivalki i na kraju zasluženo slavile. Srpsko-slovenački par je mnogo bolje servirao, a zanimljivo je da nijedna od četiri teniserke nije mnogo izlazila na mrežu. Koliko su Olga i Kaja bile sigurne najbolje govori podatak da su meč završile sa 17 poena više od Meksikanke i Amerikanke.

Olga će se u nedelju boriti za svoju drugu juniorsku Gren slem titulu, a prethodnu je osvojila prošle godine na Rolan Garosu. Juvanova će igrati za svoj prvi trofej na najvećim turnirima, piše "Sportklub".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC