• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Masa ima vrtoglavice: Ne vozi u Mađarskoj

Autor mondo.rs

Vozač Vilijamsa zbog lošeg psihofizičkog stanja neće voziti trku na stazi Hungaroring koja je sutra na programu. Menja ga Pol Di Resta

Brazilac Felipe Masa propustiće predstojeću trku za Veliku nagradu Mađarske u šampionatu Formule 1 zbog bolesti, a umesto njega voziće Britanac Pol Di Resta.

Kako je saopštio Vilijams, 36-godišnji Masa je prvo bio u medicinskom centru Formule 1, a potom je prebačen u bolnicu Honvedkorhaz u Budimpešti na ispitivanja, nakon što se juče tokom drugog treninga požalio na vrtoglavicu i da se oseća loše.

Uprkos tome, učestvovao je na današnjem treningu pred trku za Veliku nagradu Mađarske, ali je odlučio da odustane od nastupa na trci jer je opet osetio malaksalost.

Iako je imao probleme Masa je izvezao ceo trening i zabeležio 17. vreme od 20 vozača.

"U potpunosti podržavamo Felipeovu odluku. Tim će se potruditi da se on u potpunosti oporavi i spremi ga za Veliku nagradu Belgije koja na programu krajem avgusta", navodi se u saopštenju Vilijamsa.

Za Vilijams će na trci za Veliku nagradu Mađarske voziti Kanđanin Lens Strol i 31-godišnji Pol Di Resta, kojem će to biti prva trka u šampionatu Formule 1 od novembra 2013. godine, kada je nastupao na Velikoj nagradi Brazila.

Tokom tri sezone u Fors Indiji, Di Restin najbolji plasman bila su četvrta mesta na Velikoj nagradi Singapura 2012. i Bahreina 2013. godine.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC