• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Bez Filipovića teško, ali tako mora!

"Kao navijač Partizana ja bih sigurno ubacio Filipovića da igra u Zagrebu, ali kao trener na to nemam pravo", kaže Udovičić.

 VATERPOLO: Bez Filipovića teško, ali tako mora! Izvor: MONDO

Vaterpolisti Partizana moraće bez pomoći Filipa Filipovića 9. aprila da nadmaše sebe i da pruže maksikum kako bi pobedili Mladost u Zagrebu i domogli se Fajnal-fora u Barseloni.

Potpuno bespotrebno, Filipović je napravio disciplinski prekršaj, oglušio se o pravila kluba sa Banjice i epilog je da ga je uprava udaljila iz ekipe do daljeg, najmanje mesec dana.

Dakle, bez levorukog reprezentativca, koji je uzgred rečeno, zagrebačkim "žapcima" ubacio četiri komada u prvoj utakmici u Beogradu (9:9), crno-beli idu u Zagreb sa nepromenjenim ciljem – obezbediti plasman na Fajnal-for u Barseloni 9. maja.

Čelnici Partizana na konferenciji za novinare u utorak nisu želeli da otkrivaju više detalja o novom "slučaju Filipović". U ponedeljak uveče UO Partizana je objavio saopštenje (pročitajte OVDE), a u utorak je samo potvrđena pšarola da niko ne sme da bude iznad kluba.

"Kao navijač Partizana ja bih sigurno ubacio Filipovića da igra u Zagrebu, ali kao trener na to nemam pravo. Naš cilj je da Filipović postane vrhunski igrač i nama je potreban Filipović, ali samo pravi Filip Filipović", rekao je trener Partizana Dejan Udovičić.

Novi problem sa Filipovićem dogodio se u petak. Filipović nije došao na trening, odnosno zakasnio je, a Udovičić je odlučio da ga "stavi na led". Nije ga bilo u meču protiv Crvene zvezde, a u ponedeljak uveče je posmatrao meč svojih saigrača protiv Vojvodine sa tribina. Obučen u duks i farmerke, Filipović je čekao kraj meča da bi trenirao sam, i do daljeg će raditi sa ekipom Studenta (Partizanovom filijalom) po programu koji mu je odredio Udovičić.

Udovičić je rekao da zna gde je Filipović bio u petak, ali da nije problem u tome gde je bio, već način na koji se sve dogodilo. "Nije se nikome javio", dodao je Udovičić, ne želeći da previše priča o spornom danu.

O tome kada će se Filipović vratiti u ekipu još je rano govoriti. To će, pre svega zavisiti od Filipovića i od toga koliko ovaj put bude shvatio ozbilnjost situacije. Želja svih u Partizanu je da Filipović ili bilo koji drugi igrač više nikada ne bude tema na ovaj način.

Čelnici Partizana istakli su i da ne ostoji nikakav finansijski problem sa Filipovićem i da je njemu revidiran ugoor. "O razlazu sa Filipovićem niko nikada nije pričao. On je zadovoljan uslovima u Partizanu", dodao je Udovičić.

To je u ponedeljak uveče potvrdio i Filipović, rečima da je "on i dalje igrač Partizana, kluba koji voli najviše na svetu".

Legenda kluba sa Banjice Aleksandar Šoštar rekao je da Partizan jeste slabiji bez Filipovića, ali da pravila svakog kluba moraju da se poštuju i da bez toga nema ni vrhunskih rezultata ni kluba.

"Imamo cilj da se plasiramo na F4, i to hocemo sa najboljom ekipom, a to je trenutno bez Filipovića", istakao je Šoštar.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC