• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SEKS SKANDAL: "Pipkao" odbojkašicu, pa smenjen

Autor mondo.rs

Skandal u hrvatskoj odbojkaškoj reprezentaciji - smenjen selektor koji je optužen da je seksualno uznemiravao jednu od igračica.

Zagrebački "Večernji list" piše da je selektor ženske reprezentacije Miroslav Aksentijević smenjen a na njegovo mesto postavljen je Igor Lovrinov, a da je razlog za ovakvu odluku optužba da je seksualno uznemiravao jednu reprezentativku.

Zvanično, Aksentijević je podneo ostavku iz ličnih razloga (navodno ima srčanih problema), ali list navodi da je pravi razlog njegovog odlaska to što ga je prijavila reprezentativka i optužila ga za seksualno maltretiranje.

"Aksentijević se jedne večeri pojavio u sobi jedne igračice, sve je počelo bezazlenim razgovorom, a onda se razgovor pretvorio u nešto što ne bi smelo. Selektor (dosadašnji) je prešao granicu i dovoljan je bio jedan dodir rukom da dotična igračica doslovno poludi zbog tog čina. Toliko ju je to naljutilo da je odmah zvala roditelje. Nastala je prava uzbuna u hotelu. Saigračice su brzo sve saznale. Sve su ostale u šoku, neverici. Selektor je verovatno brzo shvatio da je pogrešio, da je preterao, ali više se nije moglo nazad", navodi "Večernji list".

I ostali mediji u Hrvatskoj prenose ovu informaciju, navodeći da predstavnici Odbojkaškog saveza Hrvatske demantuju ovakva saznanja.

Odbojkašice su bila na današnjkoj konferenciji za novinare, a kapiten tima Samanta Fabris rkaže da je svaka promena dobra.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC