• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Li Na ide na operaciju, ali i na Olimpijadu

Najveća uzdanica Kine na predstojećim Olimpijskim igrama teniserka Li Na predvodiće domaći tim uprkos težoj povredi kolena.

 Li Na ide na operaciju, ali i na Olimpijadu  Izvor: MONDO

Li Na, 29. teniserka sa WTA liste, već mesec dana odsustvuje sa terena zbog problema sa kolenom, zbog čega će morati na operaciju, ali je to neće sprečiti da bude na listi kineskih takmičara koji će nastupati na Olimpijadi u avgustu.

Dvadesetpetogodišnja Li zabeležila je odlične rezultate nakon prošlogodišnje šestomesečne pauze zbog povrede grudnog koša, osvojivši titulu na turniru Golden Koust i stigavši do polufinala u Antverpenu.

Nova povreda kolena zadala joj je velike probleme zbog čega je morala da propusti turnire u Dubaiju, Indijan Velsu i Majamiju.

Zamenik direktora kineskog teniskog saveza Gao Šenjang izjavio je da je ta organizacija preuzela sve mere oko organizacije hirurške intervencije, kako bi Na Li spremna dočekala Igre u Pekingu.

On je dodao da Li, koja je 2006. stigla do četvrtfinala Vimbldona, odnosno do gren slem titule u dublu sa zemljakinjom Ženg Đi prošle godine, predstavlja glavnu uzdanicu kineskog tima na Olimpijadi.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC