• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aleksandru ni prekid nije omeo

Autor mondo.rs

Aleksandra Krunić plasirala se u četvrtfinale turnira u Taškentu

Posle odličnih igara u Gvangžuu, gde je igrala prvo finale WTA turniru, Aleksandra Krunić nastavila je istim putem i u Taškentu.

Ona je izborila plasman u četvrtfinale, pošto je pobedila 113. teniserku sveta, Janu Čepelovu iz Slovačke, u tri seta - 6:2, 1:6, 6:3.

Srpska teniserka imala je pad u igri u drugom setu, koji je protivnica rešila u svoju korist sa ubedljivih 6:1, ali je posle toga i prekida meča koji je uskledio zbog kiše, uspela ponovo da preuzme kontrolu.

Krunić je u trećem setu igrala silovito i povela je 5:0, a sve što je Čepelova uradila je da malo produži meč, budući da je spasila četiri meč lopte.

Srpska igračica, koja je šesti nosilac u Taškentu, za prolaz u polufinale boriće se sa Ruskinjom Verom Zvonarovom, koja je eliminisala Francuskinju Polin Parmentije (6:2, 6:2).

Krunić i Zvonarova, 308. teniserka sveta koja je u glavni žreb turnira u Taškentu došla kroz kvalifikacije, nikada se ranije nisu susrele.

Turnir u Taškentu igra se za nagradni fond od 226.750 dolara.

Aleksandra Krunić, koja trenutno zauzima 56. mesto na WTA listi, što joj je najbolji renking u karijeri, najavila je da će posle nastupa u Taškentu završiti sezonu. Ona je trebalo da igra i u Hong Kongu i Pekingu, ali je otkazala te nastupe, jer je fizički veoma iscrpljena, pa je odlučila da okonča sezonu mesec dana ranije i odmori se.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC