• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

On zna da nas iznenadi i - pozitivno

Autor mondo.rs

"Nestašni dečko" belog sporta Nik Kirjos pokazao je da ima veliko srce

Od njega smo navikli, uglavnom, na ispade, skandale, šokantne izjave i ponašanje, ali i Nik Kirjos zna ponekad pozitivno da iznenadi.

On je najavio da će za svaki as, koji napravi na turniru u Pekingu platiti po 50 dolara i na taj način pomoći žrtvama urgana Marija koji je pre dve nedelje pogodio Portoriko.

Australijanac se tako priključioakciji koju je pokrenula njegova koleginica teniserka Monika Puig, rođena Portorikanka. Ona je formirala fond u koji svako ko želi da pomogne obnovu razorenog ostrva.

"Znate šta, uvećavam ponudu na 50 dolara po asu. Hajde da pomognemo Portoriku i Moniki Puig", napisao je na Twitteru Kirjos.

Prvobitni plan je bio da za svaki as plati po 10 dolara, ali budući da to nije veliki novac, rešio je da "bomba" košta pet puta više. On je tokom dva odigrana meča na turniru odservirao ukupno 16 as udaraca. U četvrtfinalu se sastaje sa Stivom Darsisom.

Mnogi teniseri prihvatili su apel Monike Puig i rešili da pomognu, a Marija Šarapova je rekla da će i otići da poseti Portoriko i odnese donaciju.

U naletu uragana Marija poginulo je 30 osoba, a hiljade su ostale bez doma. Uragan je prouzrokovao ogromnu štetu na infrastrukturi, pa Portoriko ima manjak vode za piće i probleme u snabdevanju strujom i gorivom, kao i sa telekomunikacijama.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC