• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Var-Martin": Đukanović u komi

Autor mondo.rs

Loše vesti stižu iz Francuske, gde je bivši reprezentativac Srbije hospitalizovan. Lekari su optimisti. Budi dobro, Slaviša.

 "Var-Martin": Đukanović u komi Izvor: MN PRESS

Beograđanin Slaviša Đukanović (38) hitno je smešten u jednoj bolnici u Marseju, nakon što je na treningu svog tima, Pej d'Eks (Pays d'Aix Université Club Handball), doživeo srčani udar, objavio je francuski sportski list 'L'Equipe" u utorak.

Bivši golman rukometne reprezentacije Srbije, a sada čuvar mreže kluba iz Eks an Provansa, prema prvim izveštajima "nalazi se u teškom stanju", ali se navodi i da su "lekari optimisti i da "veruju da će Slaviša prebroditi krizu u kojoj se nalazi".

U utorak nešto posle 12 časova, list "Var-Martin" iz Nice pozivajući se na svoje izvore objavio je da se Đukanović nalazi u komi.

Ni "L'Equipe", ni "Var-Martin" nisu potom objavljivali nove informacije o zdravstvenom stanju našeg uglednog sportiste, koji je smešten u bolnici "L'hôpital Nord de Marseille".

Izvor: MN PRESS



Iskusni golman ima 38 godina, a nakon Starog Grada, Šamota, zrenjaninskog Proletera i Priboja odlučio je da se preseli u Francusku gde se nalazi poslednjih 15 godina, a između ostalog igrao je za Nicu, Bordo i San Rafael. Za Srbiju je nastupao na prethodnom šampionatu Evrope u Poljskoj koji je napustio pre poslednje utakmice u grupi zbog neslaganja sa selektorom Dejanom Perićem i golmanom Darkom Stanićem.

Đukanoviću je, prema pisanju novinara lista "L'Equipe", pozlilo na treningu u ponedeljak jutru, posle čega su svi u klubu ostali u šoku čekajući pozitivne vesti. On je iz Eks an Provansa hitno prevezen u Marsej, koji je udaljen 30-ak kilometara.

Vest o Mišinoj (kako ga i zovu u Francuskoj) borbi za život brzo se proširila pa su stigle i prve poruke podrške, a jedna od njih je gospodina Žana-Fransoe Krakovskog, predsednika San Rafaela, kluba u kojem je Đukanović proveo punu deceniju pre letošnjeg transfera u Pej d'Eks.

"Proveo je sa nama deset divnih sezona i ostao važna ličnost za klub. Naše misli su konstantno usmerene prema njemu i njegovoj porodici, želimo mu sve najbolje i da ga što pre vidimo u sali za rukomet", izjavio je Krakovski.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC