• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Filipov ispit od 14 sati

Autor mondo.rs

Srpski teniser za plasman u finale mastersa u Parizu igraće protiv Amerikanca Džona Iznera

Filip Krajinović uživa u Parizu. Na poslednjem mastersu sezone napravio je najveći uspeh u karijeri, a nakon što mu je prvi reket sveta Rafael Nadal predao meč zbog povrede, dobio je neočekivanu priliku da se bori za ulazak u finale.

Krajinović će se popodne (14 časova) sastati sa Džonom Iznerom, Amerikancem koji je u četvrtfinalu pobedio Huana Martina del Potra u tri seta (6:4, 6:7, 6:4).

Izner, koji je 14 igrač sveta i deveti nosilac u Parizu, odmerio je do sada jednom snage sa Krajinovićem. Bilo je to 2008. godine, na čelindžeru u Lukoboku, u Teksasu, i Amerikanac je ubedljivo trijumfovao (6:2, 6:4).

"Iskreno, meni je svejedno ko će biti sa druge strane mreže. Ne razmišljam o protivniku, već o tome da uživam u tom meču. Nemam šta da izgubim, igraću najbolje što znam, pa šta bude. Ja sam i dalje u šoku što sam stigao do ovde, ali zaslužio sam, stvarno. Posle svih gluposti koje su mi se dogodile, ovo je fenomenalan kraj godine", rekao je za "Sportski žurnal" Krajinović koji je novi srpski "broj dva".

Bez obzira na ishod polufinalnog meča, već sada je izvesno da će Krajinović napustiti Pariz sa najboljim renkingom u karijeri. U Francusku je došao kao 77. na svetu, a od ponedeljka će biti blizu 40. pozicije na ATP listi.

U drugom polufinalu u Parizu sastaće se Žilijen Beneto i Džek Sok.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC