• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak, ipak, ne igra!

Autor mondo.rs

Novak Đoković neće učestvovati na egzibicionom turniru u Abu Dabiju, jer je proteklih par dana osetio bolove u laktu. Posle saveta lekarskog tima doneta je odluka da propusti ovo takmičenje.

Nestrpljivo se čekao povratak Novaka Đokovića na teniske terene. Trebalo je da ga gledamo danas, na egizbiocionom turniru u Abu Dabiju, ali nećemo.

Novak je odlučio da odloži povratak zbog bolova u laktu. Iz njegove izjave se može zaključiti i da će njegov povratak na teren biti odložen na neko duže vreme...

"Izuzetno sam razočaran što sam prinuđen da se povučem sa turnira u Abu Dabiju. Nažalost, u poslednjih par dana ponovo mi se javio bol u laktu i nakon pregleda lekari su me savetovali da ništa ne rizikujem, da bi trebalo da propustim ovo takmičenje, i da odmah nastavim terapije", izjavio je najbolji srpski teniser.

Istakao je da je veoma tužan, jer je željno čekao da ponovo počne da igra zvanične mečeve.

"Uživao sam u pripremama i radovao se turniru u Abu Dabiju, gde volim da učestvujem. Ostaje da prihvatim ovu situaciju i sačekam rezultate terapija kako bih što pre mogao da se vratim na teren i uđem u pun ritam. Sve ovo može da utiče i na početak sezone i plan turnira koji sam napravio, ali odluka će biti doneta narednih dana", rekao je Đoković.

Podsetimo da Đoković nije igrao od turnira u Vimbldonu jula ove godine, jer je povredio desnu ruku, što je dovelo do preuranjenog završetka sezone za njega. Zbog dugog odsustva, Nole je sada na 12. mestu ATP liste, što je njegov najniži nivo za proteklih 10 godina.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC