• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krunić povela pa stala

Autor mondo.rs

Najbolja srpska teniserka eliminisana je na startu Australijan opena.

Počelo je - porazom!

Aleksandra Krunić (46. na WTA listi) nije uspela da u meču prvog kola Australijan opena pruži partiju u skladu sa svojim mogućnostima, za koje je krajem prošle i početkom ove godine pokazala da su velike.

Ona je od 33. na svetu, Estonke Anet Kontavejt, poražena u dva seta - 4:6, 5:7, tako da će u nastavku turnira nastupati samo u dublu, sa Ukrajinkom Katerinom Bondarenko.

Krunić je imala vođstvo do polovine prvog seta (4:2), a onda je izgubila četiri gema zaredom i došla u poziciju da se "vadi", što joj uprkos velikoj borbenosti nije pošlo za rukom.

Četvrtfinalistkinja novogodišnjeg turnira u Brizbejnu je nakon 3:5 u drugom setu vratila brejk i izjednačila na 5:5, ali se ispostavilo da je time samo odložila eliminaciju za desetak minuta.

“Nije bio moj dan, nisam igrala kako sam želela. I na treninzima se nisam osećala kao treba. Možda sam prerano ušla u formu, misli su mi lelujale", rekla je Krunić, a prenosi "Sport klub".

"Ona je servirala sjajno, dok je moj servis bio loš, ni brzina ni prezicnost nisu valjali, tako da sam stalno bila pod pritiskom i to mi je teško palo".

U ponedeljak nastupa i druga srpska predstavnica u glavnom žrebu, mlada Ivana Jorović. Ova kvalifikantkinja imaće težak zadatak protiv četvrte na svetu, Ukrajinke Eline Svitoline.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC