• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svađa pa pomirenje u hotelu Srbije u Splitu!

Autor mondo.rs

Selektor Jovica Cvetković i nekadašnji kapiten reprezentacije Dragan Škrbić imali su šta jedan drugom da kažu posle poraza od Švedske. Dan posle, "spuštaju loptu".

 Svađa pa pomirenje u hotelu Srbije u Splitu! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Jovica Cvetković i nekadašnji kapiten Dragan Škrbić, sada potpredsednik Saveza, priznali su da su imali verbalnu raspravu posle poraza od Švedske (30:25) na Evropskom prvenstvu, ali i demantovali pisanje pojedinih medija da su bili na ivici tuče.

"Istina je da je došlo do razgovora posle utakmice sa Švedskom u holu hotela. Razgovor je tekao u povišenom tonu sa moje i strane selektora Cvetkovića kao posledica tenzije zbog svega što se dogada na Evropskom prvenstvu. Taj verbalni sukob, međutim, ni u jednom trenutku nije prešao granice i nije bilo mogucnosti da prede u neki fizički obračun", rekao je Škrbić, a prenosi sajt RSS.

Škrbić je otkrio je i da je jutros imao normalan razgovor sa Cvetkovićem i da ne postoji problem između njih dvojice.

"Jutros smo sedeli više od sat vremena i razgovarali o svemu. Kao što poslovica kaže, jutro je pametnije od večeri. Razmenili smo mišljenja i ono što smo imali da kažemo, rekli smo uz kafu i jedan normalan razgovor. Ne bi trebalo da se stvara problem tamo gde ne postoji. Ako ih i ima, rešićemo ih u okviru naše organizacije".

Selektor Cvetković naglašava da ne vidi zašto se njihov razgovor diže na nivo skandala i iznenađen je natpisima medija.

"Nema nikakvog skandala. Ne vidim uopšte u našem razgovoru nešto što bi na taj način bilo interesantno medijima. Ne možemo uvek da pričamo tiho. Neki naš glasan razgovor se po neki put prokomentariše onako kako ne bi trebalo. Sve je u redu što se Škrbe i mene tiče. Razgovarali smo otvoreno o problemima koje imamo. Što se skandal traži u ovom trenutku? Ovde smo da bismo zajedno napravili rezultat i pokušali da se domognemo drugog kruga", zaključio je Cvetković.

Selekcija Srbije ima dva poraza iz isto toliko utakmica u Splitu i za plasman u drugi krug prvenstva Evrope, u najgorem slučaju, sutra joj je potreban trijumf nad Islandom od najmanje četiri razlike.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC