• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vrućina će proći, samo servis da dođe!

Autor mondo.rs

"Imao sam mnogo vere i samopouzdanja, ja znam za šta sam sposoban", poručio je Đoković posle "prženja" u Melburnu.

"Pa, očigledno je da smo obojica propatili, ovi uslovi su bili – brutalni, naročito u prvih 90 minuta meča. Ušao sam u meč znajući da će biti veliki izazov za obojicu", rekao je "sprženi" (14) Novak Đoković posle dva sata i 47 minuta tenisa (čitaj: pakla) po terenu na kojem je izmereno 68,8 stepeni Celzijusovih.

Ovako je Novak odgovorio na pitanje voditelja na "Rod Lejver areni" o tome da li je na terenu bilo "patnje" zbog strašne vrućine.

Potom, ne želeći da nastavlja dalje na temu o tome da li je opšte trebalo da se igra, da li su organizatori mogli da pokriju stadion i uključe klimu, da li su možda mogli da pomere mečeve za popodnevne i večernje sate, rekao da je sa druge strane imao možda i najboljeg atletu među teniserima.

"Gael je izuzetan, ako ne i najbolji atleta u našem sportu, kreće se izvanredno, vraća veliki broj lopti i ima jak servis. Držali smo se nekako, pokušavali smo da iskoristimo svaku priliku, ali on nije bio baš najbolje već pred kraj drugog, i tokom celog trećeg seta. Četvrti je mogao da ode u bilo čiju korist… Divno je vratiti se u ovu arenu, hvala vam, ljudi", rekao je Novak, a publika mu uputila buran aplauz. 

/HLADAN KAO LED NA 69 STEPENI/

"Nedostajao si nam, šest meseci te je mučio lakat, i voleo bih da ti postavim gomilu pitanja, ali i da te pustim da napustiš ovaj teren i oporaviš se", rekao je novinar.

"Pitajte me šta hoćete, u svlačionici, u kadi punoj leda", nasmejao se Novak.



Potom se na kratko uozbiljio...

"Očigledno još uvek ne funkcionišem sa sto odsto snage, ali idem ka tome. Imao sam mnogo vere i samopouzdanja, ja znam za šta sam sposoban. Dolazak na ovaj teren je uvek poseban osećaj, jer nosim divne uspomene sa njega iz prošlosti. Ovo je verovatno teren na kojem sam imao najviše uspeha u karijeri. Australijan Open sa razlogom zovu 'srećni slem turnir', svi su srećni, početak je godine pred nama, u Australiji je sezona praznika i svi su nasmejani", rekao je i zaključio.

"Za tenisera, veliko je zadovoljstvo doći ovde".

Veliko je zadovoljstvo i videti Đokovića ponovo na terenu!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC