• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak i Telekom zajedno do prvog mesta

Novak Đoković i Telekom Srbija nastavljaju saradnju, a naš najbolji teniser postao je i prvi korisnik mt:s-ovog BlackBerry Internet servisa.

 Novak i Telekom zajedno do prvog mesta  Izvor: MONDO

Najbolji srpski teniser Novak Djoković i Telekom Srbija u petak su ozvaničili produžetak saradnje koja traje već pet godina, a koja bi u narednih godinu-dve trebalo da rezultira Noletovim probojem na prvo mesto ATP liste.

"Veliko mi je zadovoljstvo što dugogodišnja saradnja nastavlja da traje. Telekom je jedna od retkih kompanija koje su me podržavale od početka karijere. Kao vrhunski sportista i perfekcionista želim da oko sebe uvek imam najbolje saradnike, zato se nadam da će moja saradnja sa Telekomom trajati još dugo", izjavio je Djoković.

Generalni direktor Telekoma Branko Radujko na početku je istakao da je "očigledno ko je ovde najveća zvezda" i najavio da će biti kratak i jasan.

"Hvala Novaku što je pronašao vremena da promovišemo nastavak saradnje. Telekom Srbija podržava sportiste ne samo kada su na vrhu, već i kada im je to neophodno. Telekom je u Novaku prepoznao šampiona na samom početku njegove karijere i zato smo veoma ponosni. Nastavićemo da ga podržavamo, uvereni da će uskoro postati svetski broj 1 i dugo se zadržati na tom mestu", rekao je Radujko.

Direktor Direkcije za mobilnu telefoniju Vladimir Lučić uručio je Novaku "Blackberry" aparat i učinio ga prvim MTS-ovim korisnikom "Blackberry internet servisa", dok je generalni direktor PTT Srbija Goran Ćirić predstavio poštanku marku sa likom najboljeg srpskog tenisera "Olimpijski teniski tim Srbije - Novak Djoković.

Djoković je najavio da za dva dana kreće pripreme za sezonu šljake, koju je trebalo da počne odbranom titule u Estorilu, ali je ipak odlučio da odustane od tog takmičenja.

"Šljaka je jedna od najtežih podloga, jer zahteva mnogo fizičkog napora i na njoj morate da pružate više od maksimuma. Predstoje mi dve nedelje priprema za turnir u Monte Karlu, posle toga slede Rim i Hamburg i kao kruna ovog dela sezone Rolan Garos. Kao najuspešniji teniser u 2008. godini imam mnogo očekivanja i pritisaka, ali sve je to deo sporta. Potrudiću se da održim konstantnost rezultata i da do kraja godine budem medju prva dva na ATP listi", rekao je Djoković.

Upitan šta to on nema, a Rože Federer ima da bi osvojio dva turnira zaredom, Djoković je odgovorio u svom stilu:

"Nema ništa! Imao je poštansku marku, sada je imam i ja... Šalu na stranu on ima 26 godina, a ja samo 20. Federer ima mnogo bogatije iskustvo i lakše podnosi napore. Iako sam treći na svetu i osvajač gren slem turnira još učim i izvalčim pouke. Ako tako nastavim verujem da ću uskoro stići tamo gde želim".

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC