• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nevena Ignjatović: Želela sam više na ZOI

Autor mondo.rs

"Neću da krijem, htela sam bolje, ali i ovi rezultati su ok. Osvajanje 14. mesta doneće mi bodove za Svetski kup", poručila srpska skijašica posle nastupa u Pjongčangu

Nevena Ignjatović je završila svoj nastup na Olimpijskim igrama sjajnim 14. mestom u alpskoj kombinaciji.

Posle spusta je zauzimala 16. mesto od ukupno 30 takmičarki rezultatom 1:42,88 minuta i zaostatkom od 3,51 sekundi za prvoplasiranom Lindzi Von.

U drugoj trci, slalomu, Nevena je odličnom vožnjom zauzela 10. mesto (42,23) što joj je u konačom plasmanu donelo 14. mesto.

Nevena Ignjatović je ostvarila ukupno vreme 2:25,11 minuta.

Srpska skijašica posle najboljeg rezultata Srbije na Zimskim olimpijskim igrama, rekla je da je želela još više u Pjongčangu, ali da je zadovoljna postignutim.

"Mnogo je brže nego na treningu. U redu je, ovo su ipak Olimpijske igre. Dugo je trajalo od dolaska na Igre do početka kombinacije. Bila je jako laka staza, tako da je bilo teško da mnogo napredujem. Ali 14. mesto je super i doneće mi bodove za Svetski kup. Sad brže i bolje skijam nego na prethodnim takmičenjima i sve su mi veća očekivanja. Sveukupan utisak sa Igara je da je sve jako brzo prošlo. Neću da krijem da sam htela više, ali i ovo je ok", rekla je Nevena Ignjatović u izjavi za Olimpijski komitet Srbije.

Srpska skijašica je dodala i da je tenzija na Igrama veća nego na takmičenjima u Svetskom kupu.

"Od Olimpijskih igara očekuješ mnogo, malo te stiska jer želiš najbolje i tek sad sam se malo opustila. Svetski kup je drugačiji, na to sam se navikla, ovde je tenzija prvelika, jer svi žele da naprave dobre rezultate. Potrudila sam se maksimalno, sada idemo na još jedan olimpijski ciklus".

Skijašica koja je nosila trobojku na otvaranju Igara je dodala da se srpska ekipa lepo provela u Pjongčangu i da je to bio "baš pravi tim", kao i da joj je žao što nema priliku da se više druži sa njima.

Ona posle povratka iz Južne Koreje neće imati vremena za predah jer je 3. marta očekuje učešće na trci u Kran Montani.

"Trenutno sam 20. na listi, ne znam kako će biti posle današnjeg preseka u kombinaciji", navela je Nevena Ignjatović, jedina skijašica koja je predstavljala Srbiju na ZOI u Pjongčangu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC