• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žestok "rez" Šarapove

Autor mondo.rs

Lepa ruska teniserka posle eliminacije na startu Indijan Velsa odlučila je da napravi krupan korak koji će uticati na njenu karijeru

Ruskinja Marija Šarapova okončala je saradnju sa dugogodišnjim trenerom Svenom Greneveldom. Ona je rešila da se rastanu posle četiri godine rada, nakon što je eliminisana u prvom kolu turnira u Indijan Velsu.

"Nakon četiri uspešne i izazovne godine saradnje, želela bih da zahvalim Svenu na neverovatnoj lojalnosti, radnoj etici i, što je najvažnije, na prijateljstvu koje će i dalje trajati", napisala je Šarapova na svom sajtu.

Šarapova, trenutno 41. teniserka na WTA listi, odmah posle poraza od Naomi Osake na startu turnira koji je osvajala dva puta u karijeri, rešila je da napravi krupan „rez“.

Greneveld je započeo saradnju sa Šarapovom 2014. godine i pomogao joj da osvoji Rolan Garos. Holanđanin je ostao uz nju i kada je zbog korišćenja nedozvoljene susptance bila suspendovana 15 meseci.

Ipak, ove godine Šarapova je zabeležila samo pet pobeda što nije zadovoljavajući  rezultat.

Sven Greneveld je tokom karijere radio i sa Monikom Seleš, Arančom Sančez Vikario, Meri Pirs, Anom Ivanović i Karolinom Voznijacki, ali i Britancem Gregom Rusedskim.

"Marija je jedan od najvećih profesionalaca sa kojima sam radio, izuzetno posvećena svom poslu i za nju imam duboko poštovanje kao osobu i teniserku", poručio je Greneveld.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC