• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janković: Trudila sam se da uživam

Srpska teniserka ne žali što nije uspela da osvoji turnir u Majamiju, ali joj je krivo što zbog bolesti nije bila sto odsto spremna za finale.

 Janković: Trudila sam se da uživam Izvor: MONDO

Srpska teniserka Jelena Janković, poražena u finalu WTA turnira u Majamiju, izjavila je da joj zdravstveno stanje nije dozvolilo da Sereni Vilijams pruži jak otpor čitavim tokom meča kog je izgubila rezultatom 1:6, 7:5, 3:6.

"Strašno me je nerviralo što sam prehlađena morala da igram finale. Osećala sam se slabo, pomalo malaksalo. U pojedinim fazama meča nisam mogla da dišem, ali sam se ipak trudila da uživam u igri i pružim zabavu sebi i publici", izjavila je treća teniserka sveta.

Jankovićeva je propisno namučila Amerikanku, koja je pri vođstvu od 3:0 u drugom setu pomislila da je sve završeno i da samo treba da se "prošeta" do trofeja.

"Izgledala je neverovatno nervozno. Nisam mogla da verujem da igračica koja je osvojila osam gren slemova i bezbroj drugih turnira može da bude toliko nesigurna u završnici. Jednostavno nije mogla da odigra taj poslednji poen, kao da nije osvojila Majami četiri puta".

Drama je kulminirala kada je Jelena od 5:0 stigla do 5:3 u odlučujućem setu, vrativši dva od tri gema izgubljena na svoj servis.

"Pomislila sam da bi mogla da mi da još neki poklon, ali ipak je ona šampionka. Borila sam se koliko sam mogla da se vratim u meč, ona je sveukupno bila bolja",
priznala je Jankovićeva.

Serena Vilijams kroz smeh se čudila kako joj je za pobedu bilo potrebno "15 meč-lopti". Malo je preterala, uspela je da iskoristi osmu.

"Bila sam na korak od slave, a onda sam se za sat vremena totalno udaljila. Jelena je stvarno odlično pogodila nekoliko udaraca i počela da igra kao da nema šta da izgubi. A ljudi koji nemaju šta da izgube su najopasniji u životu i na terenu".

Vilijamsova je u Majamiju trijumfovala peti put za sedam godina, tako da se po broju trofeja na tom turniru izjednačila sa Nemicom Štefi Graf, uz Moniku Seleš najboljom igračicom sveta krajem osamdesetih i početkom devedesetih.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC