• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanović: Želim trofej na Rolan Garosu i Vimbldonu

Ana Ivanović je zadovoljna dosadašnjim učinkom u 2008, a naredni cilj joj je osvajanje titula na Rolan Garosu, a zatim i na Vimbldonu.

 Ivanović: Želim trofej na Rolan Garosu i Vimbldonu Izvor: MONDO

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je da je spremna za nastavka sezone i početak takmičenja na šljaci. Mlada Beograđanka je dodala da je zadovoljna dosadašnjim učinkom u 2008. godini, ali da joj je cilj osvajanje titula na Rolan Garosu, a zatim i na Vimbldonu.

"Najveći sledeći turnir je Rolan Garos i i moj cilj je da ga osvojim. Do sada sam se već plasirala u dva finala i znam šta je potrebno da se stigne do tamo. Sada bi trebalo da idem korak dalje i da osvojim gren slem. Pariz predstavlja posebno mesto za mene, ne samo zbog prošlogodišnjeg finala, nego i što sam se tamo odlično provela pre tri godine kada sam se plasirala u četvrtfinale", izjavila je Ana Ivanović u intervjuu „Kalkuta tajmsu“, jednoj od najprodavanijih novina u svetu na engleskom jeziku.

Ona je dodala da je jedan od najtežih delova sezone period posle prestižnog turnira u Parizu, kada se menja podloga i prelazi na travu, ali da je to neće sprečiti u pokušaju da osvoji trofej i na Vimbldonu.

"Promena podloge je jedan od najtežih delova sezone. Bilo bi dobro da imamo više vremena da se prilagodimo i oporavimo od Rolan Garosa, ali ja na to gledam kao na veliki izazov i to onaj u kome ću uživati. Imam veliku šansu da osvojim Vimbldon, osećam da je moja igra pogodna za travnatu podlogu. Imam dobar servis, mogu da igram na mreži i da igram agresivno, ali tamo će biti mnoge odlične igračice i biće zaista teško", izjavila je druga teniserka sveta.

Ona je dodala da je izuzetno zadovoljna dosadašnjim učinkom u novoj sezoni, gde je već igrala finale Australijan Opena i osvojila titulu u Indijan Velsu, i da je ti uspesi teraju da nastavi sa dobrim rezultatima.

"Vrlo sam zadovoljna učinkom u 2008, bio je to zaista dobar početak godine. Osećam da sam nastavila istim putem na kom sam bila prošle godine. Plasman u finale Australijen Opena bio je najbolji do sada, dok su turniri u Dohi i Dubaiju bili jako frustrirajući. Povreda je najteža stvar kada se bavite tenisom i ja sam po tom pitanju imala loše iskustvo u Dohi", dodala je Ivanovićeva.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC