• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković i Agasi: Puklo je u Indijan Velsu!

Autor mondo.rs

Amerikanac je rekao Noletu da ne igra u Indijan Velsu. Srbin ga nije poslušao i tu je definitivno "puklo" između njih.


Novak Đoković i Andre Agasi pre nekoliko dana završili su kratku i neuspešnu saradnju. Amerikanac je radio kao privremeni trener srpskog tenisera i uglavnom je uz Noleta bio na velikim turnirima.

Ali, ta saradnja nije bila osuđena na uspeh.

Đoković je i dalje bez igre koja ga je učinila jednim od najboljih igrača u istoriji "belog sporta" i ona, u ovom trenutku, ne pokazuje naznake da će u budućnosti biti bolja.

Osvajač 12 grend slem titula počeo je čak i da gubi od manje poznatih tenisera i da turnire, na kojima je nekada suvereno vladao i dominirao, završava u ranoj fazi. A, tek dolaze pravi izazovi poput Rolan Garosa, Vimbldona...

Agasi objavio rastanak sa Novakom u TV prenosu!

Agasi je po raskidu saradnje, u kratkoj izjavi za ESPN, pokušao da objasni zbog čeka više nije u Đokovićevom timu.

"Pokušao sam da pomognem Novaku isključivo iz najboljih namera. Ipak, prečesto smo se slagali oko toga da se ne slažemo. Želim mu samo najbolje u njegovom daljem napretku", bilo je sve što je tom prilikom rekao 47-godišnji Amerikanac.

Ova izjava nije zadovoljila apetite svetskih medija, koji su nekoliko dana pokušavali da pronađu pravi razlog i u tom istraživanju došli su do toga da su se Đoković i Agasi previše svađali, upravo iz neslaganja o kojem je govorio osvajač osam grend slem pehara.

Agasi se, prema saznanjima jednog nemačkog portala, previše nervirao zbog toga što Nole nije hteo da prihvati nijedan njegov savet.

"Nekoliko puta su se žestoko posvađali, a najžešće je bilo pred Masters u Indijan Velsu početkom marta", navodi se u tekstu na portalu i dodaje: Agasi je molio Novaka da preskoči turnir. Amerikanac je bio ubeđen da Novak nije spreman, međutim, Srbin je odbio takvu mogućnost. Iako je lakat tek zalečio, mislio je da može da se takmiči. Agasi je ljut napustio trening i odmah potom je raskinuo saradnju".

Đoković trenutno radi samo sa stalnim trenerom Radekom Štepanekom.

Nakon rastanka sa Borisom Bekerom, Marjanom Vajdom i kompletnim stručnim štabom, Đoković (30) je dugo držao javnost u neizvesnosti oko izbora novog trenera. Pred start Rolan Garosa na kom je branio titulu iz 2016. godine, Srbin je prvo saopštio da će mu trener biti Agasi, a potom i da će Radek Štepanek raditi sa njim.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC