• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODBOJKA: Radnički izjednačio u polufinalnoj seriji

Odbojkaši Radničkog izjednačili su protiv Partizana na 1:1 u polufinalnoj seriji plej-ofa.

 ODBOJKA: Radnički izjednačio u polufinalnoj seriji Izvor: MONDO

Odbojkaši Radničkog nisu u nedelju dozvolili novo iznenađenje. Posle pobede Partizana u prvom duelu polufinala plej-ofa Viner Štediše lige, Radnički je u drugom meču pobedio beogradsku ekipu 3:1 (25:23, 24:26, 25:22, 25:18) i sada je 1:1 u seriji.

Radnički je igrao bez najboljeg poentera Superlige, makedonskog internacionalca Nikole Gjorgieva, koji se povredio na treningu u subotu.

Dosta uzbuđenja viđeno je u prvom delu igre. Radnički je na oba tehnička tajm-auta imao minimalnu prednost, a Partizan je u samoj završnici vodio sa 21:20. Ipak, tada Radnički pravi tri poena u seriji (23:21), a nešto kasnije Hari Nakovsi koristi drugu set loptu za 25:23.

Još uzbudljivije bilo je u drugom setu. Činilo se da će domaći lako uspeti da dupliraju prednost, posle drugog tehničkog tajm-autu su imali i pet poena viška (17:12). Ipak, tada su crno–beli, najviše zahvaljujući Steljiću i Dautoviću, zaigrali mnogo angažovanije i za tili čas došli su do preokreta, uz mini seriju od 7:0! Imao je Radnički snage da još jednom uzvrati, poveli su Kragujevčani sa 23:21, imali i prvu set loptu (24:23), ali im ni to nije bilo dovoljno da ovaj deo igre reše u svoju korist. Partizan je tada vezao tri poena i iskoristio prvu svoju set loptu - 26:24.

Gotovo isti početak imao je i treći set. Ponovo su Kragujevčani imali prednost od 17:12, ovoga puta najviše zahvaljujući odličnom servisu i činjenici da su na taj način poremetili prijem Partizana. Ipak, Partizan u trećem setu nije imao snage niti raspoloženih igrača za preokret, pa je Radnički stigao do nove prednosti - 25:22.

Kvalitet i jačina Radničkog došla je do izražaja i u četvrtom setu.

U drugom polufinalu sastaju se Crvena zvezda i NIS Vojvodina. Prvi meč su dobili Novosađani, dok će drugi duel ova dva rivala biti odigran u ponedeljak Sportskom cenru "Šumice".

Plasman u finale ostvariće ekipa koja prva stigne do tri pobede.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC