• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković u Beogradu: Moje ciljeve i dalje znate!

Autor mondo.rs

Bivši "Broj jedan" i u Srbiji se priprema za nastavak sezone i jasno je šta želi. Na pitanja o ishrani, "bolesti" i drugim komentarima ne odgovara ili odgovara uz osmeh.

 Novak Đoković povratak na prvo mjesto ishrana i komentari Izvor: MN PRESS

Uz ogromnu pažnju javnosti i pred desetinama novinara, Novak Đoković u sredu je odradio trening na svojim terenima na Dorćolu.

Bivši "Broj 1" na putu je oporavka posle teškog perioda od godinu dana, tokom kojeg je prošao rezultatske oscilacije i velike probleme za povredom lakta, koji je ove zime i operisao.

U međuvremenu, posle američke turneje, Novak je prošlog meseca obnovio saradnju sa Marijanom Vajdom i sa članovima stručnog štaba sa kojima se popeo na svetski vrh. Sa njima je radio i danas na Dorćolu, pre nego što je stao pred veliki broj kamera i diktafona.

"Ponosan sam na sve što sam postigao do sada i zadovoljan zbog svega. I dalje želim da igram tenis na vrhunskom nivou, imam velike motive i uvek visoke ciljeve. To se nije promenilo. Ciljevi su manje-više isti", rekao je Đoković.

Upitan da li to znači povratak na mesto 'Broj jedan', Novak se osmehnuo i odgovorio:

"Vi ih (ciljeve) znate".

Naravno, Novaku je bilo postavljeno pitanje i u vezi sa ishranom i u vezi sa raznoraznim komentarima da "boluje od određenih bolesti", a Đoković je najpre na to razvukao osmeh i pogledao po ogromnom broju medijskih ekipa.

Na dodatno pitanje u vezi sa tim rekao je da ne prati vesti već dve godine i da sve to na njega ne utiče, ali da utiče na njegovu okolinu.

Ipak, dodao je da ne želi da komentariše, jer "sve što kaže može da se izvrne", a nije hteo da odgovori na pitanje da li je vegan ili vegetarijanac.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC