• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beogradski WTA turnir u magli

Beograd možda ipak neće organizovati WTA turnir sledeće godine. Tako barem, u izjavi za "Sport", tvrdi prvi čovek WTA organizacije Lari Skot.

 Beogradski WTA turnir u magli  Izvor: MONDO

"Sreo sam se sa čelnicima srpske teniske federacije prethodnih dana i shvatio da kod njih vlada ozbiljno interesovanje za organizaciju turnira u Beogradskoj Areni. Ja sam, sigurno, zainteresovan za to, ali uzevši u obzir da smo mi pred izazovom oko restruktuiranja našeg kalendara, treba da nadjemo način kako da se to postigne", rekao je Skot za beogradski list.

Generalni direktor Teniskog saveza Srbije Dušan Orlandić po povratku iz Ki Biskejna objavio vest da je sve već potvrdjeno i dogovoreno oko takmičenja sa nagradnim fondom od 750.000 dolara, uz mogućnost izbora oko termina (februar ili oktobar).

"Daleko od toga. U periodu od sada pa do Vimbldona razmatraćemo situaciju, ali nećemo moći ništa da odlučimo, sve do posle Vimbldona. Sa teniskim zvezdama kao što su Ana Ivanović i Jelena Janković iz Srbije, to je definitivno nešto za što imamo interesa. Ali, ponavljam, još ništa nije rešeno", naglasio je prvi čovek WTA organizacije.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC