• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tijani Bogadanović bronza na EP!

Autor mondo.rs

Još jedan uspeh srpskog tekvandoa. Tijana Bogdanović posle srebrne olimpijske medalje, osvojila bronzu na Evropskom prvenstvu.

 Tijana Boskovic Evropsko prvenstvo bronza Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Srpska reprezentativka u tekvondou Tijana Bogdanović osvojila je danas bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u ruskom Kazanju u kategoriji do 53 kilograma.

Bogdanovićeva je na putu do pobedila Slovenku Anu Petrušić i Mađaricu Lucu Patakfalvi, dok je u meču koji je vodio u finale izgubila od Ruskinje Tatjane Kudašove sa 15:14.

"Srećna sam zbog ove medalje, najpre zato sto sam se lepo osećala u borbama, dala sve od sebe i slušala trenera. Nema razloga da budem nezadovoljna što je samo bronza, a ne zlato. Nadam se da će ova medalja motivisati ostatak tima u nastavku takmičenja", rekla je Bogdanovićeva.

Trener Dragan Jović nije krio zadovoljstvo ostvarenim rezultatom.

"Osvojili smo prvu medalju. To je sada najvažnije. Trebalo bi da pokrene i ostatak ekipe i ako bude sve kako treba, da na kraju Evropskog prvenstva imamo bolji učinak od jedne bronze", rekao je Jović.

"Tijana je bila izvanredna u polufinalu. Izgubila je 15:14 od prvog nosioca, domaćina Ruskinje. Treba istaći da je Tijani ovo prvo Evropsko prvenstvo u ovoj težinskoj kategoriji i ovo je odlično za njen dalji put ka Tokiju", dodao je on.

Na tatami Sportske hale Bars u Kazanju trećeg takmičarskog dana izlaze Damir Fejzić (do 74 kilograma), Stojan Rabijac (do 80 kg), Nađa Savković (do 62 kg) i Iris Jović Vujaković (do 67 kg).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC