• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RK BOSNA VISOKO: Zašto Kup BiH u Banjaluci?

Autor mondo.ba

Uprava Bosne Visoko još jednom kritikovala odluku da se završnica Kupa BiH igra u Banjaluci, ali i poručila da će ekipa doputovati i boriti se za trofej.

Fajnal-for Kupa BiH odluskom Rukometnog saveza BiH biće održan narednog 26. i 27. maja u banjalučkoj dvorani Borik, a osim domaćina, Borca m:tel učćestovaće branilac trofeja, Zrinjski iz Mostara, Konjuh (Živinice) i visočka Bosna.

Čelnici Bosne u nedjelju su još jednom kritikovali odluku da se domaćinstvo dodijeli Borcu.

Njihovo saopštenje prenosimo u cjelosti:

"Ni 10 dana od sjednice Upravnog odbora Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine, kao ni šest dana nakon našeg zvaničnog dopisa nismo dobili odgovor od RSBiH na pitanje po kojem osnovu sa javnog konkursa nismo dobili priliku da organizujemo završnicu Kupa BiH. Ovim je nastavljena praksa RSBiH da se prema svim klubovima, ne samo prema RK Bosna Centrotrans odnosi maćehinski. Takva praksa pogubna je za bh. rukomet, koji ionako u tom administrativnom dijelu u samom vrhu slabo funkcioniše.

U toku sedmice imali smo sastanak Upravnog odbora i bez obzira na indolentnost, bezobrazluk i nezainteresovanost RSBiH da odgovori na naše upite, ali i da nam pošalje odgovor na prijavu za JAVNI KONKURS, Upravni odbor RK Bosna Centrotrans Visoko je većinom glasova odlučio da iz POŠTOVANJA prema NAVIJAČIMA i SPONZORIMA kluba pošalje ekipu na završnicu. Pojavićemo se u Banjoj Luci, boriti od prve do posljednje minute, a nadamo se da će se čelnici RSBiH udostojiti i pojaviti na završnici Kupa, te na taj način možda nam uživo odgovoriti na naša pitanja.

Upravni odbor RK Bosna Centrotrans."

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

pop73

Ma kakvi navijači, ma kakvi sponzori. Vi se bojite kazne. Jer vašim ne dolaskom na turnir, vi bi ste bili prebačeni u niži rang. Mjenjate stav zbog sebe a ne zbog tih koje ste naveli.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC