• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hvala Olga

Autor mondo.rs

Direktor Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj uprličio prijem za mladu srpsku teniserku posle humanog gesta

 Prijem-za-Olgu-Danilovic-u-Univerzitetskoj-klinici-u-Tirsovoj. Izvor: Mondo/ Goran Sivački
Izvor: Mondo/ Goran Sivački

Profesor doktor Zoran Radojičić, direktor Univerzitetske klinike u Beogradu, primio je trostruku juniorsku grend slem šampionku Olgu Danilović, i tom prikom joj simbolično uručio zahvalnicu za humani gest koji je ona učinila za tu instituciju.

Jedna od najperspektivnijih mladih igračica u svetu, koja u svojoj bogatoj kolekciji trofeja ima i tri profi titule, donarala je klinici u Tiršvoj novčanu nagradu koju je nedavno dobila.

Sedamnaestogodišnja srpska teniserka dobila je nagradu "Srce" koju dodeljuje Međunarodna teniska federacija za požrtvovanost i rezultate u Fed kup takmičenju, a Olga je novčani iznos od 1.000 dolara poklonila Univezitetskoj klinici.

Profesor doktor Radojičić ukazao je da Olga svojim ponašanjem na terenu i van terena pokazuje da je vanserijska igračica i ličnost i da je njen velikodušan gest prema klinici Tiršova vredan svake pohvale.

Direktor klinike i mlada teniserka razgovarali su o njihovim karijerama, a Olga je ispraćena sa željom da prilikom sledeće posete klinici donese pehar namenjen prvoj teniserki sveta. 

"Zahvaljujem se profesoru doktoru Radojičiću na prijemu, na divnim rečima i željama koje sam čula od njega i njegovog tima. Drago mi je da sam imala priliku da bar jednim delom doprinesem boljitku Univerzitetske dečje klinike. Nastavljam dalje sa mojim zadacima, radim i radiću na tome da ostvarim još veće rezultate koji će mi doneti još veće prilike da pomognem ovoj instituciji, jer ulaganje u zdravlje dece je nešto što je prioritet svih nas. Na deci svet ostaje. Idemo dalje u nove pobede", poručila je trenutno 232. teniserka sveta.  

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC