• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Tajni plan za osvajanje Zagreba

Sreda - Dan D za vaterpoliste i košarkaše Partizana. Jedni se za Fajnal-for bore u Zagrebu, a drugi u Vitoriji.

 VATERPOLO: Tajni plan za osvajanje Zagreba  Izvor: MONDO

U sredu će dva kluba iz velike porodice Sportskog društva Partizan voditi bitke za ulazak među četiri najbolje ekipe Evrope. Vaterpolisti Partizana će u Zagrebu protiv Mladosti pokušati da se probiju do drugog uzastopnog Fajnal-fora, a koji sat kasnije crno-beli košarkaši će isto to imati za cilj u Vitoriji.

Prvi meč u Beogradu, koji je završen 9:9, otkrio je neke slabosti crno-belih, koji u Zagreb hendikepirani, bez suspendovanog Filipa Filipovića. Šta je potrebno za trijumf u Zagrebu? Poboljšanje nekih stvari - agresivnija odbrana, sigurnost golmana i pre svega efikasnija igra u napadu, pogotovo u situaciji sa igračem više.

I pored toga, trener crno-belih Dejan Udovičić smatra da igra Mladosti odgovara igri Partizana. "Da smo odigrali hladnije glave u Beogradu, sigurno je da bismo izvukli veću korist od njihove igre", kaže Udovičić.

Na Banjici, razumljivo, ne žele da otkrivaju sve planove pred Zagreb. Ipak, da li je uopšte moguće da bude
iznenađenja i nekih velikih promena u odnosu na prvi meč?

"Očekujem da Mladost odigra isto kao u Beogradu, možda za 30 odsto agresivnije. Nema tu nekih iznenađenja, dobro se znamo. Nadam se da ćemo mi u Zagrebu imati bar deo one sreće koju je Mladost imala u Beogradu",
rekao je trener crno-belih.

Kao što je u prvom meču odlučivala "vruća glava" vaterpolista Partizana, koji su promašivali ono što inače nikada ne čine, tako će isti taj faktor biti odlučujući u revanšu.

Andrija Prlainović, koji je izuzetno dobro čuvan u prvom meču, rekao je da za njega i njegove saigrače utakmica počinje od ulaska u autobus za Zagreb.

"Dogovorili smo se da svi dišemo kao jedan, od ulaska u autobus. U Beogradu se videlo da je to sudar dve kvalitetne ekipe. Mladost je iborila bolji rezultat, jer smo mi promašili više zicera. Više smo mi njima poklonili, nego što su oni odigrali dobnro"
, kaže Prlainović.

Utakmica Mladost - Partizan igra se u sredu od 16.30. Uz ekipu Partizana, koja u utorak odlazi u glavni grad Hrvatske, biće i novinari beogradskih medija.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC