• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novakov naredni rival - VELIKI borac

Autor mondo.rs

Đoković će u petak igrati meč 3. kola Rolan Garosa protiv Roberta Bautiste Ahuta koji je doživeo veliki gubitak pred put u Pariz

Novak Đoković nastavlja borbu na Rolan Garosu. Posle pobeda nad dvojicom igrača van top 100, Brazilcem Rožeriom Dutome Silvom i Haumeom Munarom iz Španije, u trećem kolu imaće najteži ispit.

Rival će mu biti 13. igrač sveta Španac Roberto Bautista Ahut.

To će biti njihov osmi duel, a Novak vodi rezultatom 6:1.

Poslednji meč odigrali su prošle godine u osmini finala mastersa u Rimu i Novak je bio ubedljiv - 6:4, 6:4. Godinu pre toga, na mastersu u Šangaju Španac je upisao jedini trijumf, identičnim rezultatom.

Španac je pred početak Rolan Garosa doživeo veliku tragediju. Preminula mu je majka Ester Ahut, ali je uprkos tom gubitku odlučio da dođe u Pariz.

U prvom kolu savladao je Denisa Istomina posle duge borbe (3:2), a u drugom je bez izgubljenog seta eliminisao Kolumbijca Santjaga Hiralda.

Batista Ahut je izjavio posle iscrpljujuće borbe na startu da je uprkos teškom periodu odlučio da nastavi dalje.

"Imao sam nekoliko veoma teških dana tokom kojih nisam znao šta da radim. Verovao sam da je najbolje da dođem u Pariz i nastavim dalje, da ne ostanem kod kuće i krijem se, već da se borim".

Robertu Bautisti Ahutu najbolji rezultat na Rolan Garosu je četvrto kolo, koje je izborio poslednje dve godine. Prošle godine eliminisao ga je Rafael Nadal, a godinu pre toga Novak Đoković, igrači koji su potom i podizali pehar.

Đoković, koji je te 2016. jedini put osvojio Rolan Garos i kompletirao sve grend slem trofeje, prošle godine završio je takmičenje u četvrtfinalu porazom od Dominika Tima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC