• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Toni Nadal upozorava Rafu: Čuvaj se Novaka

Autor mondo.rs

Iskusni bivši trener najboljeg igrača svijeta vjeruje da je Špancu na Rolan Garosu najveća prijetnja srpski as

Toni Nadal bodri svog nećaka Rafaela na Rolan Garosu u pohodu na 11. trofej. Bez obzira na to što više nije glavnokomandujući u stručnom štabu prvog tenisera svijeta, tu je da mu da podršku.

Toni Nadal, koji je godinama bio bitan šraf u mašineriji Rafe Nadala i dalje je odličan savjetnik od koga najbolji teniser svijeta želi da čuje šta misli.

Stric Rafaela Nadala izjavio je da će u ponedjeljak napustiti Pariz i vratiti se u Španiju, bez obzira kakav rezultat ostvari njegov nećak.

"Vratiću se početkom sljedeće sedmice, bez obzira na to šta će se dešavati na Rolan Garosu i pratiću turnir kod kuće. Sada sam manje kritičan prema Rafinoj igri, ali bez obzira na to i dalje me često pita za savjet", otkrio je Toni.

On je rekao da je Nadala veoma zanimalo šta misli o dosadašnjem učinku u Parizu i na šta treba posebno da obrati pažnju.

"Pitao me je za komentar svakog njegov meča i ukazao sam mu na ono što milim da je važno", rekao je Toni Nadal, a potom mu ukazao od koga mu prijeti najveća opasnost.

"I dalje mislim da mu je najveći rival Novak Đoković. Igra opet dobro i mislim da je jedan od najvećih favorita za titulu, bez obzira što nije među vodećim nosiocima u Parizu. Đoković je uvijek opasan rival i uvijek Rafu natjera da pruži maksimum", rekao je Toni Nadal koji dobro pamti epske mečeve sa Đokovićem prethodnih godina.

Ukupno su odigrali 51 duel i Đoković vodi 26:25. nedavno su igrali i u polufinalu mastersa u Rimu, kada je Nadal slavio poslije još jedne teške bitke (7:6, 6:3).

Toni je dodao da bez obzira na rezultat koji postigne ove sezone, Rafa može da osvoji još titula na Rolan Garosu u godinama koje slijede.

Nadal, koji brani trofej u Parizu, izborio je plasman u osminu finala ubjedljivom pobjedom nad Rišarom Gaskeom (6:3, 6:2, 6:2), dok će se Đoković danas popodne boriti za prolaz u četvrtfinale sa Fernandom Verdaskom.

Ako sve bude išlo po planu Nadal i Đoković bi u Parizu mogli da se sretnu tek u finalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC