• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: (Ne)uspjeh u Kvinsu

Autor mondo.rs

Srpski teniser nije osvojio pehar u Kvinsu, ali je prikazao odlične partije i visok nivo igre što je pozitivno i ohrabrujuće pred start Vimbldona

Novaka Đokovića jedan poen je dijelio od prvog trofeja turnira u Kvinsu, ali je Marin Čilić uspio da spasi meč loptu, preokrene rezultat finala u svoju korist i na kraju slavi.

Srpski as bio je razočaran što nije iskoristio veliku priliku, ali i zadovoljan što je poslije teškog perioda uspio da se vrati i nakon godinu dana bori za prvi trofej.

"Opet sam tu i mislim da je nivo moje igre bio dobar u odnosu na prethodni period", rekao je Novak poslije poraza u finalu.

On u Kvinsu nije izgubio set u prva četiri meča, iako je za rivale imao odlične igrače protiv Grigora Dimitrova.

"Zaista sam srećan što mogu da igram na ovom nivou uoči Vimbldona. Ovo je veliki turnir, zagrijavanje za grend slem, igrao sam u finalu i umalo osvojio pehar… To je zaista dobar rezultat", poručio je Đoković.

Čilić
Izvor: Youtube/ATPWorldTour

Bivši broj jedan posle neiskorišćene meč lopte, u taj-brejku drugog seta vodio je 4:1, ali je rivalu dozvolio da veže čak šest poena i napravi preokret i ostane u igri.

"Zadatak nas ljudi je da se razvijamo, a pogotovo kao sportisti na ovom nivou da pokušamo da uvidimo svoje greške i napravimo taj posljednji korak. Mislim da nisam uradio mnogo loših stvari protiv Marina, čak i u prelomnim trenucima, osim duple greške na 4:3 poslije pauze. Mislim da sam sve vrijeme bio u igri", rekao je Đoković, kojeg sada očekuje povratak kući i kratak boravak sa porodicom pred start Vimbldona, 2. jula.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC