• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Olga: Ovo je moj život!

Autor mondo.rs

"Puno sam truda uložila da bih se plasirala u prvo WTA finale sa 17 godina", rekla je nasmejana Olga Danilović, koja će u nedelju igrati za titulu sa vršnjakinjom iz Rusije.

"Ne postoje reči koje mogu da opišu moj trenutni osećaj. Ovo je moj život, puno sam truda uložila da bih se plasirala u prvo WTA finale sa 17 godina", rekla je nasmejana Olga Danilović danas u Moskvi.

Nešto ranije
ove subote, nakon što je hrabro i smelo okončala krizu u finišu trećeg seta polufinala River kupa tokom koje je rezultat od 5:2 s dva brejka prednosti serijom grešaka vratila na "egal" od 5:5, velika nada srpskog tenisa savladala je belorusku teniserku Alikandru Sasnovič (42. WTA) rezultatom 6:2, 5:7, 7:5.

"Bilo je vruće na početku, posle se sve promenilo. Znala sam da ako budem oscilirala nemam šta da tražim. Na 5:2 u trećem setu, Sasnovič je igrala sjajan tenis, ali sam dala sve od sebe i uspela da pobedim".

Ta pobeda donela joj je mesto u finalu u nedelju, u kom će joj rivalka biti vršnjakinja iz Rusije, Anastasija Potapova. Obema će to biti prvi meč za WTA titulu u životu.

"Ona je, pre svega, moja prijateljica, znam je čitav život. Odlična je teniserka i mislim da ćemo sutra odigrati dobar meč. Publika me je sada bodrila, ali će protiv nje biti drugačije, ovo je njen klub. Ipak, nadam se da će neko navijati za mene", zaključila je srpska igračica.



Finalni meč je na programu u nedelju od 12.30 časova po našem vremenu.

Ukoliko zabeleži još jednu pobedu na turniru za koji, isprva, nije uspela da se plasira kroz kvalifikacije pa dobila novu šansu od organizatora kroz "lucky loser" pozivnicu, Danilovićeva će osvojiti 280 WTA bodova, zaraditi preko 160.000 dolara i narednog ponedeljka "osvanuti" kao 111. na svetu.

Doputovala je u Moskvu kao 187. igračica na planeti.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC