• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpske odbojkašice sa Pala na Svjetsko prvenstvo

Autori mondo.ba Autori SRNA

"I seniori Srbije dolaze na pripreme na Pale i to 9. avgusta, gdje će boraviti do 25. avgusta", rekao je predsjednik Odbojkaškog saveza Republike Srpske.

Ženska odbojkaška seniorska reprezentacija Srbije dolazi sutra na Pale, gdje bi trebalo da do 18. avgusta obavi dio priprema za Svjetsko prvenstvo u Kini

Ovu informaciju je danas Srni potvrdio predsjednik Odbojkaškog saveza Republike Srpske Milutin Popović.

"I seniori Srbije dolaze na pripreme na Pale i to 9. avgusta, gdje će boraviti do 25. avgusta", rekao je Popović.

On je naveo da obje reperezentacije imaju plan priprema, što će za Odbojkaški savez Republike Srpske biti prioritet u pogledu podrške realizaciji njihovog trenažnog programa.

Prema njegovim riječima, Odbojkaški savez Republike Srpske, uz podršku Opštine Pale i Grada Istočno Sarajevo, učiniće određene korake koji će pomoći da se olakša realizaciju plana i programa tih priprema, što će biti učinjeno u dogovoru sa selektorima.

"U planu je i održavanje jednog otvorenog zajedničkog treninga i seniora i seniorki. Podsjećam da je prošle godine na takvom treningu seniora u dvorani `Peki` bilo oko 800 posjetilaca, što govori o velikom interesovanju građana Pala i okoline za naše vrhunske odbojkaše", ističe Popović.

U okviru njihovog boravka, dodaje on, planiramo i radno-rekreativni izlet na Jahorinu, u terminu koji im bude odgovarao.

Generalni sekretar Odbojkaškog saveza Srbije Ivan Knežević ranije je poručio da sa Odbojkaškim savezom Republike Srpske postoji odlična saradnja.

On je podsjetio da je i prošle godine seniorska reprezentacija Srbije boravila na Palama, gdje se pripremala za Evropsko prvenstvo u Poljskoj.

Prema njegovim riječima, uslovi za pripreme vrhunskih sportista na Palama su odlični jer na raspolaganju imaju dvoranu, teretanu, kvalitetan smještaj, kao i tradicionalno gostoprimstvo stanovništva, posebno mladih.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC