• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SP za odbojkašice: Promijenjeni termini

Autor mondo.rs

Mečevi srpske reprezentacije počeće kasnije nego što je prvobitno planirano, što je dobro.

 SP za odbojkašice: Promijenjeni termini Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Svjetska odbojkaška federacija (FIVB) promijenila je termine utakmica Grupe E Svjetskog prvenstva za odbojkašice, čime je obuhvaćena i reprezentacija Srbije.

Što je odlična vijest za one koji žele da uživo gledaju izabranice Zorana Terzića u Japanu!

Srpske odbojkašice prvu utakmicu druge faze igraće protiv Meksika u nedjelju u 6.25 časova, umjesto u 3.40 kao što je prethodno bilo predviđeno. U ponedjeljak utakmica protiv Njemačke počeće takođe u 6.25, umjesto u 3.40.

U trećem kolu Srbija će igrati protiv Japana, u srijedu od 12 časova i 20 minuta, a protivnik u četvrtoj rundi biće joj odbojkašice Holandije. Taj meč na programu je u četvrtak od 9.10 časova.

Do promjene je došlo na zahtjev brazilske televizije Globo, pošto su Brazilci tražili da igraju utakmice u prvom terminu.

Reprezentacija Srbije je u prvoj fazi takmičenja ostvarila maksimalnih pet pobjeda, a plasman u treću fazu ostvariće po tri selekcije iz F i E grupa.

Odbojkašica Srbije, Ana Bjelica, rekla je da vjeruje da će ekipa i u nastavku takmičenja biti maksimalno koncentrisana u namjeri da ostvari nove pobjede.

"Prošao je prvi dio takmičenja, koji smo obavile na visokom nivou, sa svim maksimalnim pobjedama. Sada smo došle u Nagoju, gdje nas sigurno čeka teži posao. Prvo ćemo igrati sa Meksikom i Njemačkom, a onda i sa Holandijom i domaćinom Japanom. Sigurno da očekujem maksimalan pristup, kao i u prvoj grupi, tako da mislim da neće biti problema, ako u prva dva meča uđemo s maksimalnom koncentracijom. Ponovo se nadam maksimalnim pobjedama", rekla je Bjelica.

Srpska reprezentacija će u nastavku turnira igrati bez Bojane Milenković, koja se povrijedila na utakmici protiv Portorika.

"Omela nas je povreda Bojane, desila se u nezgodnom momentu, ali i to je dio sporta, pogotovo na ovako velikim i teškim takmičenjima. Teško nam je da nastavimo bez nje, ali imamo još tri jako kvalitetna primača, tako da vjerujem da ćemo na najbolji način uspjeti da je odmijenimo i da nastavimo kao što smo krenule", navela je Bjelica.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC