• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vaterpolisti Partizana: Imamo za čim da žalimo

Dejan Udovičić pohvalio je svoje igrače za igru i konstatovao da bi Partizan bio na Fajnal foru da je u Beogradu igrao kao u Zagrebu.

 Vaterpolisti Partizana: Imamo za čim da žalimo  Izvor: MONDO

Dugo su vaterpolisti Partizana sedeli pored bazena Mladosti u Zagrebu svesni da im je za dlaku izmakao Fajnal for, gotovo na identičan način kao što im je prošle godine izmaklo finale Evrolige.

Sigurno najbolji pojedinac meča mladi Branislav Mitrović skrušeno je konstatovao da Partizan nije ispunio glavni cilj ove sezone, a to je bio turnir četvorice u Barseloni.

"Ne znam da li je odlučila sreća, ali u svakom slučaju imamo za čim da žalimo, jer nam je glavni cilj ove sezone bio Fajnal for. Opet smo loše ušli u utakmicu i nismo odigrali onako kako znamo. Nemam objašnjenje za to, samo znam da smo propustili veliku priliku", rekao je Mitrović.

Ništa raspoloženiji nije bio ni Živko Gocić.

"Došli smo ovde da damo sve od sebe i bukvalno smo ostavili srce u bazenu, ali eto izgubili smo na penale. Mnogo mi je krivo zbog toga. Vratio sam se u Partizan da pokušam da ostvarim nešto veliko, a to je ove sezone bio Fajnal for. Čestitam saigračima na fenomenalnoj borbi, jer se nismo predavali nijednog trenutka. Šta je, tu je, nemamo čega da se stidimo. Ne tražim alibi, ali malo je nenormalno da Mladost u produžetku ima tri isključenja, a mi nijedno za šest minuta. Imali su više sreće i čestitam im na pobedi", rekao je Gocić.


Na konstataciju novinara da će već sledeće godine imati novu šansu za evropski uspeh, Gocić je rekao da naravno da ostaje u Partizanu, jer ima ugovor na tri godine, ali da je za sportistu mnogo teško kada neiskoristi prvu šansu koja mu se ukaže.

Trener Partizana Dejan Udovičić pohvalio je svoje igrače za igru, za koju je ocenio da je bila mnogo bolja, nego u Beogradu i konstatovao da bi crno-beli sigurno bili na Fajnal foru da su ovako odigrali u prvoj utakmici.

"Čestitam mojim igračima na vanserijskom naporu. Malo su nas sasekla isključenja u trećoj četvrtini, a od Fajnal fora delila nas je samo jedna dobra akcija ili u regularnom delu ili u produžetku", rekao je Udovičić.

Trener i kapiten Mladosti, Ozren Bonačić i Zdeslav Vrdoljak, sportski su istakli da su obe ekipe mogle da se nadju na Fajnal foru.

"Da je i Partizan pobedio sigurno ne bi bilo nezasluženo. Kod 7:4 za nas znao sam da se utakmica neće lako završiti", rekao je Vrdoljak i pohvalio golmana Partizana Mitrovića.

Upitan šta očekuje na Fajnal foru, Vrdoljak je odgovorio: "Sad me baš briga koga ćemo da dobijemo".

Trener Mladosti Bonačić rekao je da su igre obe ekipe bile fantastične.

"Mislim da smo zaslužili pobedu, ali i da je Partizan pobedio, takodje, bi bilo zasluženo. Sretan sam što smo mi pobedili", rekao je Bonačić.

Na podsećanje na njegovu izjavu "da će pobediti pametnija, diciplinovanija i koncentrisanija ekipa", Bonačić je rekao da "na kraju uvek pobede pamet i živci".

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC