• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rađenović: Moji golovi su plod odbrane Borca m:tel

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Prvi strijelac Banjalučana na susretu sa Bakijem, Bojan Rađenović, nije želio previše da ističe vlastite zasluge za ubjedljivu pobjedu u prvom meču drugog kola Čelendž kupa, naglasivši da je ona produkt cijelog tima, a najviše defanzive.

 Bojan Rađenović za MONDO poslije Baki - Borac m:tel 19:36 Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Borac m:tel je u prvom evropskom meču nakon tri godine deklasirao šampiona Azerbejdžana (19:36) i jednom nogom zakoračio u treće kolo gdje ga očekuje Vogošća, uprkos revanšu u "Boriku" s početkom u 19 časova.

Najefikasniji u prvom meču sa Bakijem, koji je formalno bio domaćin, bilo je lijevo krilo crveno-plavih Bojan Rađenović sa devet postignutih golova, od čega čak osam u prvih 30 minuta.

"U prvom poluvremenu smo bili u malom grču jer nismo znali protivnika, ali bilo je dosta i laganih golova. Takođe, i sa njihove strane, posebno sa pozicije lijevog beka. Ipak, dokazali smo kvalitet i vjerujem da u nijednom trenutku pobjeda nije dolazila u pitanje", rekao je Rađenović za naš portal.

Bojan Rađenović (24, 192) je ovog ljeta stigao u Borac m:tel, a u dosadašnjoj karijeri je nastupao za Sintelon, Spartak i mađarski Čurg. Takođe je prošao sve omladinske selekcije Srbije.

Prema njegovim riječima, zadovoljan je prikazanom partijom i svojom efikasnošću, ali je mišljenja da i ostatak tima snosi veliki dio zasluga.

"Bilo je dosta laganih pogodaka, ali to sve proizilazi iz dobre odbrane, koja je odigrala kvalitetno i omogućila mi da budem najefikasniji igrač utakmice".

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Rukometaš, koji je rođen u Bačkoj Palanci, još ne zna koje igrače će odmarati trener Bojan Unčanin kako je najavio, ali je uvjeren da će i u revanšu sa Azerbejdžancima slaviti banjalučki klub.

"Još ne znam da li ću večeras igrati, međutim, siguran sam ko god bude nastupio u revanšu protiv Bakija da će Borac m:tel zabilježiti novi trijumf zbog nesporne razlike u kvalitetu. A onda nam slijedi put u Goražde u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. U ovom trenutku, najveći nam je problem zgusnut raspored, ali bićemo spremni".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC