• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tadić bronzani na Evropskom kupu u Kopru

Autor mondo.ba

Džudista banjalučke Zvijezde Branko Tadić proteklog vikenda je osvojio treće mjesto na Evropskom kupu za kadete u slovenačkom Kopru.

Član Džudo kluba Zvijezda iz Banjaluke Branko Tadić ostvario je sjajan uspjeh na kadetskom Evropskom kupu, koji je održan u slovenačkom gradu Kopru.

Tadić je osvajanjem trećeg mjesta stigao do bronze, čime su potvrđeni sjajni rezultati ovog kluba u 2018. godini.

"Ovo je jos jedan u nizu velikih rezultata koje su članovi našeg kluba ostvarili u ovoj godini. Branko je ove godine imao tri odlična nastupa na evropskoj sceni, gdje je u Folonici (Italija) početkom sezone zauzeo peto mjesto, u Zagrebu je bio sedmoplasirani, i evo sad pred kraj sezone se uspio popeti na pobjedničko postolje osvojivši bronzanu medalju u Kopru", istakao je Jasenko Delić, prvi čovjek Džudo kluba Zvijezda Banjaluka.

Ovo je prva medalja ikad sa evropskih kupova koja je stigla u Banjaluku

"Jako smo ponosni što je nekome iz našeg kluba to prvom pošlo za rukom. Do kraja godine nam ostaje jos jedan evropski kup u Đeru, u Mađarskoj, tamo bi nam svaki plasman bolji od sedmog mjesta donio dragocjene bodove na evropskoj rang listim a što nam je od iznimne važnosti za početak sljedeće sezone", dodao je prvi čovjek Zvijezde.

Delić je naglasio kako Zvijezda iz dana u dan svojim rezultatima potvrđuje da je najbolji klub u regiji.

"Džudo klub Zvijezda je daleko najbolji klub u Banjaluci i u Krajinskoj regiji, što iz dana u dan pokazujemo svojim rezultatima, masovnosti, organizacijom takmičenja i trening kampova. Još nam preostaje da izgradimo svoju džudo salu, što je od esencijalnog značaja za dalje pravljenje vrhunskih sportskih rezultata. Apelujemo i nadamo se pomoći Uprave grada Banjaluka i resornih ministarstava, mislim da smo uradili sve sto je do nas kao sportskih radnika. Sad je vrijeme da institucije povedu malo više računa o svojim najvrednijim i najboljim sportistima", zaključio je predsjednik Zvijezde.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC