• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Olga u novu sezonu sa novim trenerom

Autor mondo.rs

Mlada srpska teniserka ubuduće će raditi sa stručnjakom koji je donedavno sarađivao sa Filipom Krajinovićem

Olga Danilović će novu sezonu početi sa novim trenerom - Petrom Popovićem.

Reč je o stručnjaku koji je donedavno sarađivao sa Filipom Krajinovićem, a radio je i sa Ivom Karlovićem, u dva navrata, i Andreom Petković.

"Kada je reč o očekivanjima, više o njima ću znati posle Olginih prvih slabijih rezultata, odnosno kada vidimo hoće li i tada imati otvoren um i slušati. Ako se i tu bude pokazala kao šampion, onda stvarno nema granica u našem zajedničkom radu i dometu", poručio je u razgovoru za Sport klub Popović, koji se trenutno sa Olgom Danilović nalazi u Los Anđelesu na pripremama.

Popović je dodao da je reč o "dijamantskom talentu, koji sada treba izbrusiti", što će i za njega biti velika šansa i izazov.

Danilovićeva, koja će u januaru napuniti 18 godina, zauzima trenutno 109. mesto na WTA listi, a u proteklom periodu sarađivala je sa Aleksom Korečom, ali on nije stalno bio uz nju.

Izvor: MN PRESS

U prvoj sezoni nastupa među profesionalcima, ćerka proslavljenog srpskog košarkaša Predraga Danilovića uspela je da osvoji i WTA titulu.

Ona je trijumfovala na turniru u Moskvi u julu i postala prva igračica rođena u ovom milenijumu kojoj je to pošlo za rukom. Takođe, tek je druga u istoriji WTA koja je kao "srećni gubitnik" osvojila turnir.

Članica Fed kup tima Srbije je 1. oktobra stigla i do plasmana u Top 100 na WTA listi - do 97. pozicije, ali je nakon toga pala na listi najboljih igračica sveta.

Popović je istakao da je rano govoriti o planovima, ali ipak postoji cilj u novoj sezoni.

"Voleo bih da Olga bude u Top 30 tu iza Vimbldona, to bi bilo jako lepo. Biće to jako teško postići, ali mislim da je izdvoljivo - biće potrebno i sreće i zdravlja. Nadam se da ćemo biti uspešni", naveo je novi trener Olge Danilović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC