• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na UFC borca bačena eksplozivna naprava

Autor mondo.rs

Poznati brazilski UFC borac, koji u karijeri ima 19 pobeda i šest poraza, umalo je nastradao prilikom napada na njegovu porodicu.

 Na UFC borca bačena eksplozivna naprava Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Ultimet fajt borac Aleks "Kauboj" Oliveira neće po dorom pamtiti kraj 2018. godine. Brazilac je deo Božića proveo u bolnici, ali ne zbog povreda zadobijenih u oktagonu, već od gelera usled dejstva granate koja je bačena na njega.

Oliveiru i njegovog nećaka napala je naoružana banda, a s obzirom na to kakav je arsenal posedovala grupa koja ih je napala u Rio de Žaneiru, dobro je da su žive glave izvukli.

"Bio sam u majčinom automobilu i išao sam da sipam gorivo. Video sam članove svoje porodice kako se svađaju sa nekom grupom. Zatim je jedan od bandita uperio pištolj u mog nećaka. Morao sam da reagujem, a onda je neko bacio granatu u mom pravcu. Geleri su završili u mojoj nozi i stopalu", priseća se Oliveira.

Jedan od najpoznatijih brazilskih UFC boraca imao je puno sreće, jer su u bolnici ustanovljene lakše povrede i isti dan je pušten kući. Oliveira je odmah otišao u policiju kako bi pomogao da se pronađu napadači. Tom prilikom je ispričao da su razbojnici imali pištolje, noževe, mačete, granate…

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC