• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mikić: Poenta Borca m:tel je ulazak u meč

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Trener rukometaša Borca m:tel Mirko Mikić razumljivo nije bio zadovoljan osvojenim trećim mjestom na pripremnom turniru "Maglaj 2019".

 Mirko Mikić, RK Borac izjava poslije turnira Maglaj 2019 Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Crveno-plavi su na turniru u Maglaju zabilježili poraz od Konjuha (26:28) u polufinalu i poslije pobjedu nad Slogom iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja 32:25 što je bilo dovoljno samo za treću poziciju.

"Poslije poraza od Slobode u Banjaluci u prvom pripremnom susretu, pokušali smo da odemo u Maglaj i osvojimo turnir, ali očigledno smo zakazali. U prvoj utakmici protiv Konjuha, koji je jako nezgodan s obzirom da nas je dobio i u kupu i prvenstvu, se pokazalo da nam nimalo ne leže. Iskusni su, dugo igraju zajedno i imaju dobrog pivota, ali opet nismo dobro igrali, sami smo krivi za neuspjeh", rekao je Mikić u izjavi za naš portal.

Prema njegovim riječima, u utakmici za treće mjesto se igra Banjalučana jako popravila.

"Protiv Gornjovakufljana, od koje smo takođe izgubili na startu šampionata BiH, smo pokazali potpuno drugačiju sliku u odnosu na polufinale. Svi su igrali dobro i svi davali golove. Sve u svemu turnir u Maglaju je bio dobra provjera za nastavak sezone".

Ono što je najvažnije za banjalučke rukometaše je proljećni dio sezone u kojem nastupaju na tri fronta - Kupu BiH, Premijer ligi BiH i EHF Čelendž kupu. Prvi takmičarski meč će odigrati 2. februara u okviru četvrtfinala Kupa BiH u kojem brani trofej protiv dobojske Sloge, koja je sinoć eliminisala Lokomotivu iz Brčkog (34:27).

"U četvrtfinalu igramo protiv jako nezgodne ekipe Sloge, koja se pojačala sa četiri-pet novih igrača i vjerujem da će biti dosta jaka utakmica. Imamo još vremena da 'ušminkamo' šta treba da se spremimo taktički i da što bolje otvorimo proljećni dio sezone. Ne sumnjam da ćemo protiv Dobojlija, našeg starog rivala, biti izuzetno motivisani. To je ono što odavno pričam. Poenta svega je maksimalan ulazak u utakmicu jer ako odigramo dobro u prvih 10-ak minuta, napravimo razliku i poslije je održavamo. Međutim, ukoliko u meč uđemo melanholično i lagano, imamo problema svih 60 minuta. Zato očekujem maksimalnu ozbiljnost i agresivnost kako bi završili posao onako kako želimo", naglasio je Mikić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC