• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šampionske reči: Znala sam, nije moglo drugačije!

Autor mondo.rs

Samopouzdanje "puca" iz Ivane Španović, iako je do skoro imala nezgodnu povredu... To je nije poremetilo, postigla je het-trik u dvorani.

 Ivana-Spanovic-osvojila-zlato-EP-Glazgov-Strahinja-Jovancevic-bronzu-skok-udalj. Izvor: MN PRESS

Ivana Španović je ponovo u Srbiju donela zlato.

Najbolja srpska atletičarka je po dolasku iz Glazgova, gde je osvojila zlatnu medalju na Evropskom dvoranskom prvenstvu, izjavila ovog utorka da nijednog trenutka nije sumnjala da će se popiti na najviši stepenik postolja.

Iz svake njene izjave "puca" samopuzdanje, prave šampionske reči, iako je do skoro imala nezgodnu povredu zbog kojih je morala da preskoči Evropsko prvenstvo u Berlinu

"Bez većeg opterećenja smo ušli u zimske pripreme i sezonu, sa svega par takmičenja gde sam morala da vratim oštrinu i stari osećaj na velikim takmičenjima. Kada je počelo finale videla sam da ne mogu da jurim rezultat za koji sam mislila da sam spremna i onda sam se okrenulada izvedem jedan skok koji će mi biti dovoljan da odnesem pobedu", rekla je Španovićeva i dodala:

"Bila sam uverena da ću uspeti. Nije moglo nikako drugačije, sem da takmičenje završim treći put zaredom kao dvoranska prvakinja".


Ona je iskoristila priliku da čestita kolegi iz reprezentacije Strahinji Jovančeviću, koji je takođe u skoku udalj osvojio bronzu, svoju prvu medalju na velikim takmičenja.

"Moram da iskažem sreću što je Strahinja osvojio medalju. Neko sam ko razume, trud i zalaganje. Hvala Bogu da mu se i sreća osmenula, da skoči najbolje kad je najpotrebnije. Znam kakav je osećaj osvojiti prvu medalju, zelim i da mu ne bude poslednja", rekla je Ivana.

Španovićeva se zahvalila svima koji su ucestvovali u uspehu atletičara na dvoranskom EP u Glazgovu, a najviše svom timu i treneru Goranu Obradoviću.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC