• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kamenica: Optimista sam, idemo u finale Kupa BiH

Autori mondo.ba Autori Fena

Rukometaši Vogošće sutra u dvorani "Amel Bećković" dočekuju Izviđač u revanš susretu polufinala Kupa Bosne i Hercegovine.

 Kamenica: Optimista sam, idemo u finale Kupa BiH Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Za sve ljubitelje rukometa to će biti prava poslastica, jer su se ove dvije ekipe proteklih godina borile na oba fronta u bh. rukometu.

Trener Vogošćana Kasim Kamenica kazao je da njegov tim u prvom susretu poražen (27:23) iako je 13 minuta prije kraja imao prednost od dva gola.

"Na takav rasplet su uticale i domaćinsko suđenje tog sudijskog para koji je donio nekoliko vrlo čudnih odluka i prvi put smo doživjeli da smo imali neka isključenja zbog prigovora, što do sada kako sarađujem sa ekipom nisam nikad imao. Vjerovatno revolt na te sudijske odluke se manifestovao na taj način, tako da smo izgubili velikom razlikom nepotrebno i kako je situacija nalagala mogli smo tu utakmicu završiti mnogo bolje", rekao je Kamenica.

Navodi da je Vogošća u posljednje vrijeme imala turbulentan period izazvan porazom u Maglaju, kao i zbog bolesti velikog broja igrača.

"Međutim, na neki način smo se kompletirali. Sigurno da nam ne ide na ruku pomalo nekorektan gest ekipe Leotara iz Trebinja koji su nam zakazali utakmicu u nedjelju, tako da smo i tu izgubili jedan dan za odmor, dok ekipa Izviđača od 12. marta nije imala utakmice u SEHA ligi. Sve u svemu ipak sam optimista. Mislim da će moja ekipa odgovoriti na pravi način svim zahtjevima utakmice i da se mi možemo plasirati u finale Kupa BiH", izjavio je Kamnica.

Revanš susret polufinala Kupa BiH Vogošaća - Izviđač igra se sutra u Vogošći od 19 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC