• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Grad boksa" ponovo na mapi

Autor mondo.rs

Prokuplje će od 15. do 19. maja biti domaćin seniorskog prvenstva države, najavio je predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin.

 "Grad boksa" ponovo na mapi Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Borovčanin je sa saradnicima posetio Prokuplje i sa gradonačelnikom Aleksandrom Simonovićem razgovarao o predstojećem takmičenju.

"Najbolji bokseri iz Srbije ovde će se nadmetati za titulu pojedinačnog prvaka države u svim kategorijama. Biće to veliki povratak boksa u Prokuplje, grad boksa, grad Bratislava Ristića, Fazlije Šaćirovića, Ališanovića i mnogih drugih šampiona, koji su nekada u evropskim i svetskim ringovima branili boje svoje zemlje", rekao je Borovčanin.

On je izrazio nadu da će nova škola boksa, sa starim elementima i tehnikama koja se neguje u Bokserskom klubu Topličanin, ponovo biti puna dece i iznedriti neke nove šampione.

Delegacija Bokserskog saveza uručila je bokserskom klubu u Prokuplju donaciju u vidu džakova, rukavica, kaciga, medicinskih lopti i svih rekvizita koji su neophodni za kvalitetan rad.

"U saradnji sa Savezom, pokušaćemo da boks podignemo na viši nivo i vratimo mu staru slavu koju je imao u prethodnom periodu", rekao je gradonačelnik Prokuplja Simonović i zahvalio kako na donaciji, tako i na dodeli organizacije seniorskog prvenstva države.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC