• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Perfektna igra Lajovića, Tim "počišćen"!

Autor mondo.rs

Dušan Lajović se pridružio Novaku Đokoviću u četvrtfinalu Mastersa u Monte Karlu. Odlična igra protiv favorizovanog Dominika Tima. Za polufinale sa Lorencom Sonegom iz Italije.

Dominik Tim stigao je u Monte Karlo, na prvi ovosezonski turnir na šljaci, kao peti igrač sveta i četvrti nosilac u kneževini. Dušan Lajović je na megdan sjajnom Austrijancu izašao kao 48. na ATP listi…

Samim tim, eliminacija jednog od favorita i plasman Srbina u četvrtfinale predstavlja prvo veliki iznenađenje na zemlji u 2019.

Posle sat i po borbe, Duci je u dva seta rešio meč – 6:3 i 6:3!

Momak rođen u Beogradu pre 28 godina odigrao je perfektan meč, o čemu svedoči i rezultat. Lajović je u prvom setu odmah napravio dva brejka i praktično stekao nedostižnu prednost. Iako je Austrijanac uspeo da vrati jedan, to se ispostavilo kao nedovoljno.

U drugom setu bilo je za nijansu više neizvesnosti, kao i brejkova. Tim je stekao 3:1, ali je onda usledila još bolja igra srpskog tenisera, koji je vezao PET gemova (tri brejka) i osigurao četvrtfinale.

Lajović će u četvrtfinalu preuzeti ulogu favorita jer će za rivala imati 23-godišnjeg Lorenca Sonega. Italijan je trenutno na 96. mestu ATP liste, a do osam najboljih u Monte Karlu stigao je nakon pobede protiv Kamerona Norija.

Italijan je pre Norija eliminisao Sepija i Kačanova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC