• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lajović: Ako treba, odsjeći ću prst!

Autor mondo.rs

Srpski teniser priznao je pred finale Monte Karla (14.30, Sport klub) da ga muče žuljevi. Njegov trener nekada je radio sa Fonjinijem, pa vjeruje da će postaviti pobjedničku taktiku.

Dušan Lajović, 48. na ATP listi, protiv Fabija Fonjinija (18), za titulu na mastersu u Monte Karlu, koju je od 2005. godine 11 puta osvajao Rafael Nadal, dva puta Novak Đoković, a jednom Sten Vavrinka!

Duci prvi put u karijeri igra finale nekog ATP turnira i odmah je to turnir "Masters 1000" serije, dakle najvredniji poslije četiri grend slem takmičenja.

Na drugoj strani je Italijan, koji ima osam titula iz 18 finala, ali i njemu je ovo prvi put da se bori za ovako značajan trofej i ovoliku novčanu premiju (958.055 evra).

Obojica su u velikom zamahu, Lajović je eliminisao Gofana, Tima i Medvedeva, a Fonjini bio bolji od Zvereva i Nadala... Neće željeti da propuste ovu jedinstvenu priliku u svojim karijerama!

"Moj trener Perlas je radio sa Fonjinijem, tako da zna kakvu taktiku da postavi. Mislim da može mnogo da mi pomogne. Čim je Fonjini savladao Nadala, znači da je u sjajnoj formi. Svi znamo da je fantastičan teniser, kada hoće da igra, ali nadam se da će se u nedjelju probuditi 'onaj drugi' Fonjini", rekao je Lajović, a prenio "Sportski žurnal".

Pored vjetra, Duciju u Monte Karlu velike probleme zadaju žuljevi na nogama.

"Problem je veliki. Moram dugo da se pripremam da bih mogao da izađem na teren. Ali, ako treba odsjeći ću prst da bih mogao da igram finale", poručio je 28-godišnji Beograđanin.

Lajović je, inače, treći Srbin u finalu masters turnira. Osim Novaka Đokovića, koji ima 32 titule tog ranga (jednu manje od rekordera Nadala), tako daleko dogurao je samo još Filip Krajinović, u Parizu 2017. godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC