• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi veliki skalp: Đere pobedio Del Potra!

Autor mondo.rs

Još jedan uspeh srpskog tenisera. Bravo!

Ovo je njegova godina!

Laslo Đere (23), sjajni teniser iz Sente, ostvario je još jedan trijumf za pamćenje, jer je u drugom kolu Mastersa u Madridu savladao osmog tenisera sveta:

Laslo Đere - Huan Martin Del Potro 2:1 (6:3, 2:6, 7:5)

Sledeći protivnik srpskog tenisera u Madridu je Marin Čilić, 11. igrač ATP liste, koji će i te kako morati da obrati pažnju na Lasla, borbenog momka pred kojim su velike stvari!

Posle nedavnog trijumfa protiv osmog tenisera sveta, Dominika Tima u Riju, Đere je ove srede ponovio taj podvig i ušao u osminu finala, iskoristivši to što je Argentinac bio prinuđen da napravi dugu pauzu, pa je još daleko od top forme.

Delpo je stigao u Madridu na svoj drugi turnir u sezoni (prvi od februarskog Delrej Biča) i duel protiv srpskog tenisera bio mu je prvi posle dva i po meseca. I brzo je video sa kim će imati posla ovog popodneva u glavnom gradu Španije.

Posle ravnopravnog početka meča, Laslo je u šestom gemu "brejknuo" Argentinca i poveo 4:2, posle čega je mirno priveo set kraju. Argentinac je u drugom uzvratio, oduzevši dva servisa našem predstavniku, čime je uveo meč u poslednji, odlučujući set.

Sve do rezultata 5:5 obojica su čuvala svoje servise, a onda je Đere izborio presudni brejk, poveo 6:5 i iskoristio prvu priliku da pobedi i da obezbedi sebi još jedan veliki skalp.

Laslo, bravo!

Naredni Đereov protivnik biće Čilić, koji je eliminisao Jana Lenarda Štrufa, rezultatom 4:6, 6:3, 6:4. Kao i sa Del Potrom, Laslu će to biti prvi duel protiv rivala zvučnijeg imena.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC