• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dirljiv gest Hamiltona i Mercedesa: Šampioni, bravo

Autor mondo.rs

I Novak Đoković je ostao dirnut...

Lep potez Luisa Hamiltona i njegovog Mercedesa.

Tim iz Velike Britanije poslao je svoj bolid ispred kuće teško bolesnog petogodišnjeg dečaka, koji je inspirisao šampiona na dobru vožnju i pobedu u trci Formule 1 za Veliku nagradu Španije.

Dečak Hari Šo, koji boluje od raka, poslao je iz bolničkog kreveta putem društvenih mreža poruku podrške Hamiltonu, pred trku u Španiji.

Dečak je posle toga pušten kući u Redhil u Sariju, da bude okružen porodicom u svojim poslednjim danima, preneli su britanski mediji.

Hamilton je dečaka nazvao anđelom i posvetio mu je pobedu u nedelju, obrativši mu se i na svom Instagram profilu, a ta poruka je dirnula i Novaka Đokovića, koji je u komentaru napisao čuvenom vozaču: "Ovo je divno, Bog ga blagoslovio, kao i tebe"

Iz Mercedesa su nakon toga odlučili da pošalju jedan bolid ispred Harijeve kuće, gde će dobiti i pobednički trofej iz Barselone.

"Ne poznajem Luisa, ali videli smo da je zaista pristojna i divna osoba. Ovo je bila srdačna poruka i mnogo nam znači što je pobedu posvetio Hariju", rekao je dečakov otac Džejms.

Dečakova majka Šarlot rekla je da su svi pokloni, uključujuči potpisane fotografije i kape Mercedesa i u ovako teškim trenucima, izmamili osmehe na dečakovo lice.

"Posebna je stvar videti da Hari uživa", navela je ona.

Harijeva porodica osnovala je dobrotvorni fond kako bi se prikupio novac za istraživanje Juingovog sarkoma, a do sada je prikupljeno 15.000 funti.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC