• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Borac m:tel uvijek favorit u BiH"

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Rukometaši Borca m:tel u subotu u 18 časova u dvorani Univerziteskog centra u Banjaluci dočekuju Gračanicu u prvoj utakmici polufinala plej-ofa prvenstva Bosne i Hercegovine.

 Rk Borac - RK Gračanica, najava polufinale plej-ofa Lige BiH Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

"Očekivanja naša su uvijek ista. Pokušaćemo da pobijedimo sa što više golova razlike kako bi napravili solidnu zalihu za revanš u Gračanici, koja je jako ozbiljna ekipa sa odličnim trenerom. Objektivno, oni su najviše pokazali u dosadašnjem dijelu sezone, samim tim što su ligaški dio okončali na prvom mjestu. Ozbiljni su, uigrani i kvalitetni sa dvojicom reprezentativaca BiH, golmanom Admirom Ahmetaševićem i lijevim bekom i najboljim strijelcem Premijer lige BiH Dinom Hamidovićem. Zbog svega toga zaslužuju maksimalan respekt", rekao je Mirko Mikić, trener crveno-plavi u najavi polufinala plej-ofa.

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Uz evidentno veliko poštovanje ekipi Damira Doborca, strateg Banjalučana vjeruje u prolaz u finale.

"Mi ćemo opet ući sa jasnom ambicijom i vjerujem da imamo realne šanse da izborimo finale, iako smo dva puta poraženi od njih ove sezone. To će nam sigurno predstavljati motiv više kako bismo popravili utisak. Mučili smo se protiv njih, ali i protiv Konjuha i Sloge ove sezone. Lijepo igraju, disciplinovani su i imaju trenera nekadašnjeg budesligaša, koji dobro poznaje rukomet, temeljan je i svaki put se prilagođava protivniku. Osim što imaju reprezentativnog golmana, imaju i dobru bekovsku liniju, rotaciju, pa su dosta opasni sa šutevima spolja. To su stvari na koje ćemo morati da obratimo posebnu pažnju u pripremi utakmice", nije štedio komplimente Mikić na račun Gračanice.

Zbog svega toga, sutra bi bio zadovoljan bilo kakvom pobjedom...

"Siguran sam da će odluka o finalisti da padne tek u revanšu u Gračanici", naglasio je trener crveno-plavih uz opasku da protiv Gračanice jedino neće nastupiti odavno povrijeđeni Dean Šešić.

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Srednji bek Borca m:tel Goran Daničić smatra da Gračanica nema prednost što revanš susret igra na svom terenu.

"Nije nikakav hendikep to što se revanš igra u Gračanici. Znamo da se nosimo s pritiskom, to smo dosad nekoliko puta pokazali bez obzira na dva poraza. Tada su nam nedostajali neki ključni igrači, a imali smo baš zgusnut raspored. U našoj ligi Borac je favorit protiv svakog pa tako i protiv Gračanice iako je okončala sezonu na prvoj poziciji. Vjerujem da će biti gusto u oba susreta, ali razlika od dva-tri gola bila bi nam dovoljna za prolaz. Sve je do nas, odnosno do pristupa", podvukao je Daničić.

Susret između Borca m:tel i Gračanice igra se u subotu u "Kampusu" s početkom u 18 časova.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC