• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JJ: Malo kondicija, malo bejzbol

Jedna od najboljih teniserki sveta u pauzi priprema za turnir u Čarlstonu skoknula do Bostona na utakmicu Red Soksa.

 JJ: Malo kondicija, malo bejzbol Izvor: MONDO

Srpska teniserka Jelena Janković prethodnih dana se naporno pripremala za sezonu šljake, fizički najzahtevnije podloge, a kako je trenirala, videćemo već od srede, kada "Džej Džej" počinje učešće na turniru u Čarlstonu.

"Posle par dana odmora i šopinga u Los Anđelesu, vratila sam se na Floridu i ponovo počela da treniram. Branim titulu u Čarlstonu i provela sam dosta vremena sa kondicionim trenerom na plaži, kako bih otišla tamo što spremnija. Nije lako trčati sprinteve i raditi svakojake vežbe na pesku, ali je odličan trening za mišiće. Želela sam da se maksimalno spremim za duge poene koji će se igrati na šljaci", napisala je Jankovićeva na svom internet sajtu.

Jelena često ima obaveze prema svom glavnom sponzoru, kompaniji "Ribok". Kao devojka koju zanima sve i svašta, posetu njihovom predstavništvu u Bostonu iskoristila je da ode na utakmicu bejzbol tima Boston Red Soks.

"Nisam puno znala o ovom sportu, ali sam uživala, sve uz hot dog, kao što možete da vidite na slici, haha. Stadion se zove Fenvej Park i ima veoma dugu i bogatu tradiciju. Bilo je kul posetiti tako posebno mesto".

Pored turnira u Čarlstonu, Jankovićevoj pre povratka u Evropu predstoji nekoliko promotivnih aktivnosti, uključujući snjimanje za TV stanicu ESPN koje se zove "Zaštitni Znak".

"Odlučila sam da to bude moja bekhend paralela. Nadam se da će oni koji budu gledali ESPN tokom leta uspeti da vide i čuju moje savete, kako da se udari bekhend u 'JJ stilu'".

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC