• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rolan Garos (4. dan): Svi Srbi u isto vreme!

Autor mondo.rs

Očekuje nas uzbudljiva teniska sreda u Parizu.

Utorak je prošao perfektno, učinkom 2/2, jer su pobedili i Dušan Lajović i Aleksandra Krunić.

Danas, u sredu, vreme je za niz mečeva predstavnika Srbije na Rolan Garosu, a kuriozitet je da će skoro svi biti u isto vreme na terenu.

Novak Đoković neće danas igrati protiv protiv "laki luzera" iz Švajcarske Henrija Laksonena, ali ćemo oko podneva u singlu paralelno pratiti mečeve Miomira Kecmanovića, Lasla Đerea i Filipa Krajinovića.

Na ta tri terena program počinje od 11 časova mečevima ženskog singla, a Miomir, Laslo i Đere izaći će na šljaku drugi prema dnevnom rasporedu - na različitim delovima teniskog kompleksa u Parizu.

Pre njih, od 11 časova, u 1. kolu dubla će zaigrati srpski tandem Dušan Lajović - Janko Tipsarević.

RASPORED SRPSKIH TENISERA U SREDU:

 - Mladi srpski teniser Miomir Kecmanović (81. na svetu) igraće protiv Belgijanca Davida Gofana (27. nosioca) na "Terenu 14", gde će program u 11 časova početi Belgijanka Elize Mertens i tinejdžerka Dijan Peri (2002. godište).

- Laslo Đere (31. nosilac) igra protiv Australijanca Alekseja Poporina (109. na svetu) na "Terenu 12" i taj meč će biti drugi na programu, nakon duela ženskog singla Dženifer Brejdi (SAD) - Polona Hercog (Slovenija) od 11 časova. Ako Laslo pobedi Popirina, naredni rival biće mu bolji iz duela Kei Niširoki - Žo Vilfred Conga.

- Filip Krajinović (60. na svetu) će na "Terenu 6" igrati protiv Španca Roberta Karbaljes Baene (76. na ATP listi). Prethodno će od 11 sati na istoj šljaci igrati Kineskinja Šuai Džan i Estonka Kaja Kanepi.



- Takođe, srpski dubl Dušan Lajović - Janko Tipsarević igraće od 11 časova protiv meksičko-arabijskog tandema Santjago Gonzales - Ajsak Ul Hak Kureši.

- Nakon uspešno preskočene prve prepreke u singlu, Aleksandra Krunić igraće u sredu samo u prvom kolu dubla, u kojem sa Australijankom Ajlom Tomljanović nastupa u duelu protiv Beloruskinje Viktorije Azarenke i Australijanke Ešli Barti. Taj meč je treći po rasporedu na "Terenu 11".

Momci i devojko, srećno!

U muškom singlu, u sredu će na stadionu "Filip Šatrije" Rodžer Federer zaigrati protiv Nemca Osakara Otea (121. na svetu), dok će Rafa Nadal na "Suzan Lenglenu" igrati takođe protiv Nemca, Janika Madena (114).

Teško je očekivati da Švajcarac i Španac imaju problem protiv autsajdera, a kao potencijalno interesantan duel izdvaja se duel Bugarina Grigora Dimitrova i Hrvata Marina Čilića, na "Simon Matjeu"...

Tenis će i danas biti sport "Broj 1".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC